Τέταρτος σε εισιτήρια ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα, στο +138% από πέρσι

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο την κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας, αφού έκανε 5/5 στις τελευταίες αγωνιστικές και τερμάτισε στη δεύτερη θέση, την υψηλότερη που έχει κατακτήσει με το νέο format της διοργάνωσης.

Αυτή η αγωνιστική άνοδος των «πρασίνων» επηρέασε σημαντικά και τη στήριξη που έλαβε η ομάδα από τον κόσμο, ο οποίος επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και το μετέτρεψε και πάλι στην πανίσχυρη έδρα των προηγούμενων εποχών. Μάλιστα, τα νούμερα εντυπωσιάζουν όσον αφορά τη διαφορά στα εισιτήρια σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο!

Συγκρίνοντας τα νούμερα αυτά σε σχέση με την περσινή απογοητευτική σεζόν, γίνονται ακόμη πιο «σοκαριστικά». Την αγωνιστική περίοδο 2022-23, οι οπαδοί των «πρασίνων» έκλεισαν συνολικά 105 χιλιάδες εισιτήρια, και κατά μέσο όρο πήγαιναν στο ΟΑΚΑ ανά αγωνιστική περίπου 6 χιλιάδες άτομα. Αυτό σημαίνει, με απλά λόγια, πως η προσέλευση σε σχέση με πέρυσι υπερδιπλασιάστηκε, καθώς αυξήθηκε κατά 138%!

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας, σίγουρα έπαιξαν ρόλο στη μεγαλύτερη προσέλευση και τα έργα που έγιναν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού AKTOR, τα οποία έκαναν ακόμη καλύτερη την εμπειρία παρακολούθησης ενός αγώνα.

πηγή:sport-fm.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.