Θ. Τζήμας: «Έχουμε σαφώς καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό»

Τηλεφωνική παρέμβαση στον Blue Heart έκανε ο Θανάσης Τζήμας το πρωί της Δευτέρας, ενημερώνοντας για όλα τα θέματα της Νίκης.

Ανάμεσα στ’ άλλα αναφέρθηκε στην παραίτηση των τεσσάρων μελών από τη Δ.Ε., τα οποία όπως είπε αντικατέστησε και θα ανακοινώσει σύντομα τα ονόματα των νέων διοικητικών στελεχών. Μάλιστα, τόνισε ότι με τις παραιτήσεις ηρέμησε η ομάδα, γιατί υπήρχαν λανθασμένες αναλήψεις καθηκόντων, συμπληρώνοντας ότι καλώς απομακρύνθηκαν και ο προπονητής και τα μέλη της διοίκησης.

Επίσης συνεχάρη τον Ολυμπιακό Β. για τη νίκη στο Κίτρος, αλλά πρόσθεσε: «Είπα σε κάποιο μέλος του Ολυμπιακού με το οποίο συναντήθηκα ότι δεν τίθεται αγωνιστικό θέμα και σαφώς έχουμε καλύτερη ομάδα απ’ αυτούς. Όταν ο Ολυμπιακός παίρνει τη νίκη με πέναλτι στο Κίτρος, τότε με τη Νίκη θα αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα. Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι δε γνωρίζουν τη Γ’ Εθνική. Είμαστε μία γρήγορη ομάδα και με αρκετά ατού. Όσο και να μη θέλει να το καταλάβει κανείς, αν βγάλουμε τον παράγοντα τύχη, είμαστε πολλαπλά καλύτερη ομάδα. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι ενώ έχουμε καλή ομάδα, πηγαίνοντας στον Ρήγα Φεραίο, υπέπεσαν στην αντίληψή μου κάποια … γυφτιλίκια, που τα λέω εγώ. Είδα προχθές σε μία καφετέρια δύο παίκτες άλλης ομάδας και με έπιασαν τα γέλια. Ούτε ένα ευρώ δεν τους δίνω αυτούς λόγω της συμπεριφοράς τους στην κοινωνία του Βόλου».

Ακολούθως μίλησε για τον κόσμο: «Ο κύριος Τζήμας δε λέει δε βαριέσαι και πολεμά τον απατεώνα κι αυτόν που αδικεί τον κόσμο. Σαφώς και είμαστε πιο καλοί φίλαθλοι, γιατί ειπώθηκαν άλλα πράγματα από άλλους φιλάθλους. Να αφήσουν ήσυχο και να μην κάνουν κριτική σ’ αυτόν τον υπέροχο κόσμο, που βάζει το χέρι στην τσέπη και πληρώνει αυτό το βαρύ εισιτήριο για ματς Γ’ Εθνικής, αλλά χθες δώσαμε μόνο για τη διαιτησία 1000 ευρώ. Ευχαριστώ τον κόσμο, γιατί είναι κοντά στην ομάδα, τον νέο προπονητή και κοντά στο πρόσωπο του κυρίου προέδρου. Ο κόσμος δε μάσησε. Έχει μάτια κι αυτιά και ακούει».

Σε ό,τι αφορά τον δικό του ρόλο επισήμανε: «Το να είσαι ηγέτης στη Νίκη δε σημαίνει να μαζέψω δέκα φράγκα από πέντε άτομα και να τα βάλω. Σημαίνει να σε σέβονται οι διαιτητές κα να είσαι μέσα στα πράγματα. Έχω στείλει 15 επιστολές στην ΕΠΟ και δεν το ξέρει κανείς. Γι’ αυτό υπάρχει αυτός ο σεβασμός από τη διαιτησία. Αν κουραστώ κάποια στιγμή, θα πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή το επόμενο βήμα».

Ξεκινούν τα έργα στο Π. Μαγουλάς
Ακόμη ο Θανάσης Τζήμας πληροφόρησε ότι σήμερα γίνεται συγκέντρωση με τους γονείς των παιδιών των ακαδημιών στο Π. Μαγουλάς κι ότι αύριο Τρίτη ξεκινούν οι εργασίες αποξήλωσης του αγωνιστικού χώρου, ώστε να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Κυριακή και το γήπεδο να είναι έτοιμο για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι. Ταυτόχρονα θα γίνει και επανασπορά στο βοηθητικό του ΟΣΕ.

Τα μεταγραφικά
Σχετικά με τις μεταγραφές ο κ. Τζήμας είπε: «Προσπαθούμε να δούμε τις προτάσεις του κ. Ξηροφώτου αυτή τη βδομάδα, γιατί το θέμα είναι διαδικαστικό. Είναι παίκτες από το εξωτερικό και υπάρχουν γραφειοκρατικά θέματα, τα οποία τα έχουμε αναθέσει σε δικό μας άνθρωπο, για να μπορέσει να τα επιλύσει.

Θα γίνουν πάση θυσία δύο μεταγραφές και θα ενισχυθεί η επιθετική γραμμή και ο άξονας. Μπορούμε να παίξουμε με δύο σέντερ φορ, αν και θα δείτε ότι σε άλλες ομάδες δε βάζουν τα γκολ οι φορ, όπως και σε μας. Χρειαζόμαστε αυτές τις δύο προσθήκες, έχουμε όλο το περιθώριο, γιατί έχουμε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια, για να τελειοποιήσουμε τα έργα και να κάνουμε αυτές τις δύο μεταγραφές. Συζήτησα και με τον άνθρωπο που μπορεί να γίνει τεχνικός διευθυντής για την ομάδα. Ο κ. Ξηροφώτος έχει αναλάβει το θέμα με τους ξένους παίκτες. Σήμερα περιμένουμε για τον ποδοσφαιριστή που μας καίει, τον σέντερ φορ, ένα χαρτί από δικηγόρο, για να πάρουμε το ΟΚ, καθώς σε περίπτωση που δεν μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που δε γίνεται να το πούμε δημόσια, τότε θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μόνο μετά τον Δεκέμβρη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.