Θ. Τζήμας στο Ράδιο Ένα: «Το πιστεύουμε όλο και περισσότερο για πρωταθλητισμό»

Στο Ράδιο Ένα και στην εκπομπή του Γιώργου Καρεκλίδη μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Β., κ. Θ. Τζήμας, που τόνισε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν πολλά πράγματα στον Βόλο και πως όσο περνάει ο καιρός, ο ίδιος και οι συνεργάτες του πιστεύουν όλο και περισσότερο στον πρωταθλητισμό.

Αρχικά ο Θ. Τζήμας ρωτήθηκε για τους λόγους που επέμεινε χθες στο τραπέζι που παρέθεσε στους δημοσιογράφους στην ενότητα και το μόνοιασμα και αν έχει αντιληφθεί ότι υπάρχουν άτομα που δε θέλουν να πάει καλά η ομάδα, για να απαντήσει:

«Έχω διαγνώσει ότι πραγματικά δεν είμαστε μονοιασμένοι και κάθε μέρα που περνάει το διαπιστώνω. Με έκπληξη έχω δει από την πρώτη στιγμή αυτό το πράγμα και άνθρωποι ξένοι σαν και μένα, αν και θα πρέπει να αρχίσετε να με νιώθετε δικό σας, προσπαθούν να το αλλάξουν. Διαβάζοντας την ιστορία της ομάδας έμαθα ότι από το 1961-65 είχαμε πάλι θέματα διχόνοιας. Η Νίκη το μόνο πρόβλημα που θα έχει είναι αν δεν καταφέρουμε αυτό το μόνοιασμα, γιατί δε θα πετύχουμε τίποτα. Θα το πολεμήσουμε όμως μαζί με τη βοήθεια τη δικιά σας (σ.σ. των Μ.Μ.Ε.). Το πενταετές πλάνο είναι πολύ προσεγμένο, είναι αληθινό, είναι ορατό και μπορεί να γίνει. Δουλεύουν όλοι γι’ αυτό ακόμη και για το όνειρο του γηπέδου. Στεναχωριέμαι όταν βλέπω την προσπάθεια διάφορων ανθρώπων να μεταδώσουν ένα ενωτικό κλίμα, από δημοσιογράφους, πολιτικούς άρχοντες, και μερικοί να μη θέλουν. Είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρω αυτό το πράγμα. Με έχει διδάξει η δουλειά μου ότι όλα αλλάζουν κι αυτό που θα μείνει στο περιθώριο θα είναι πολύ μικρό. Ήρθε η ώρα για την πόλη ν’ αλλάξει πάρα πολλά πράγματα με το νοικοκυριό και με την αλήθεια. Το αισθάνομαι και η διαίσθηση κάποιων ανθρώπων είναι σημαντική».

Παράλληλα στην επισήμανση του Γ. Καρεκλίδη ότι η γκρίνια έχει κάνει ζημιά στη Νίκη, επισήμανε: «Αυτό μπορώ να το υπογράψω με δέκα υπογραφές».

Σε ό,τι αφορά το νέο γήπεδο ανέφερε: «Η κ. Κοκκινάκη μου ζήτησε την άδεια, για να δώσει περισσότερα στη δημοσιότητα. Να τελειώσουμε πρώτα με το ρόστερ και κάποια άλλα πράγματα που δεσμευτήκαμε, όπως με το πλαστικό. Πλέον είναι αντιπρόεδρος η κ. Κοκκινάκη. Τον Σεπτέμβριο πάλι θα έχουμε και πάλι μία ενημέρωση σε ένα ξενοδοχείο, για να μπορούμε να δούμε και το project».

Σχετικά με τις μεταγραφές επισήμανε: «Είναι σημαντικό ο Νικιώτης να καταλάβει τα λόγια του προέδρου. Το να δίνονται όλα στη δημοσιότητα είναι παρατραβηγμένο. Είναι αλήθεια ότι από τη δεύτερη εβδομάδα αισθανόμουν πάρα πολύ χαρούμενος που ανέλαβα τη Νίκη, γιατί πάνω από 60 ποδοσφαιριστές ήθελαν να ‘ρθουν στην ομάδα, για να φορέσουν τη φανέλα της Νίκης και να βοηθήσουν αυτήν την προσπάθεια.

Επομένως, έπρεπε να κάνουμε κάποιες συγκεκριμένες επιλογές. Οι επόμενοι τέσσερις θα ανακοινωθούν σήμερα και άλλοι δύο αύριο-μεθαύριο. Πρόκειται για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, άσχετα αν αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική. Εγώ μπορεί να ξέρω και να γνωρίζω κάτι παραπάνω για έναν παίκτη. Ο προπονητής επίσης. Δε θα βγούμε όμως δημόσια να πούμε αυτό που γνωρίζουμε εμείς. Αυτό να τα εκτιμήσει ο κόσμος. Δε θα βγω να επισκιάσω μία μεταγραφή, λέγοντας ότι ένας παίκτης έχει εκείνο το πρόβλημα. Εμείς πάμε για πρωταθλητισμό. Όσο περνάει ο καιρός, το πιστεύουμε και περισσότερο.

Τέλος, στο θέμα των χορηγιών από τις οποίες θα επωφεληθούν όλα τα τμήματα, ο κ. Τζήμας υπογράμμισε: «Ο κ. Φάτσης γνωρίζει το επάγγελμά μου και ξέρει ότι επιθεωρητής σημαίνει πως μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε πόλη. Συνεπώς κάθε επιθεώρηση έχει τη δύναμη να προτείνει στην εταιρεία μία ασφαλιστική διαφήμιση. Οι συνάδελφοί μου είναι πάρα πολλοί, με αγαπούν και με εκτιμούν. Υπό αυτό το πρίσμα θα πάρουμε κάποιες διαφημίσεις, τις έχουμε κλείσει ήδη. Αναγγείλαμε τη Legea, που θα μπει χορηγός σε όλα τα τμήματα. Θα κάνουμε κατανομή των χρημάτων σε όλα τα τμήματα κι αυτό θα γίνεται πάντα, είτε είναι χορός είτε κάτι άλλο, γιατί διαπίστωσα ότι είναι πάρα πολλά τα προβλήματα. Να ξέρετε ότι έδωσα στο συμβούλιο αρμοδιότητες και κάθε φορά που υπάρχει ένας αγώνας σημαντικός της Νίκης (σ.σ. σε άλλο άθλημα), το ποδόσφαιρο θα εκπροσωπείται από ένα μέλος δικό μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.