Θέλει τη στήριξη όλων για το ντέρμπι κορυφής ο Κένταυρος Αγριάς

Κάλεσμα για το ντέρμπι κορυφής της 15ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής χάντμπολ ανδρών κάνει ο Κένταυρος Αγριάς με αντιπάλους τους Πόντιους Κιλκίς.

Αναλυτικά: “Την Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 2 το μεσημέρι στο ΕΑΚ Βόλου, ο Κένταυρος Αγριάς Βόλου δίνει ένα ντέρμπι κορυφής απέναντι στην ομάδα των Ποντίων Κιλκίς.

Η νίκη του θα αποτελέσει το τεράστιο βήμα για την άνοδο της ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Η ομάδα του Κιλκίς βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και με τη νίκη του ο Κένταυρος θα ξεπεράσει τους ακρίτες και θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Οι παίκτες μας είχαν νικήσει ως φιλοξενούμενοι στον πρώτο γύρο και το ίδιο θα επιδιώξουν να κάνουν και ως γηπεδούχοι.

Αποτελεί πιστεύουμε χρέος μας -ως άνθρωποι του αθλητισμού και του handball- να βρεθούμε στο γήπεδο και να στηρίξουμε τις προσπάθειες των παικτών και της ομάδας συνολικά.

Ο Κένταυρος Αγριάς Βόλου, ως ακρογωνιαίος λίθος και στυλοβάτης του handball της περιοχής μας, αξίζει να βρίσκεται ψηλά …και ακόμα ψηλότερα.

Το handball στη Θεσσαλία είναι ο Κένταυρος και χρειάζεται τη δική μας δυνατή φωνή υπέρ του, μέσα στο γήπεδο.

Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, στις κερκίδες του γηπέδου.

Ας δημιουργήσουμε κλίμα θετικό για την ομάδα και τους παίκτες.

Με σεβασμό στον αντίπαλο αλλά και εμπιστοσύνη στους πρωταγωνιστές της ομάδας.

Ελάτε στο γήπεδο! Αξίζει να είμαστε όλοι εκεί!”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.