Θέλει το απόλυτο o Ολυμπιακός Βόλου

Έχοντας περάσει με σχετική άνεση από την έδρα της ΑΕΠ Κοζάνης, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μπροστά του την ερχόμενη Κυριακή τον δυσκολότερο έως τώρα αντίπαλό του, μιας και η Βέροια είναι μία φιλόδοξη ομάδα με υψηλούς στόχους. Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και να κάνουν το 3/3 την Κυριακή, «σπάζοντας» έτσι και το αήττητο έως τώρα της Βέροιας.

Οι δύο ομάδες αλλά και η Καβάλα είναι οι μοναδικές αυτήν τη στιγμή που έχουν γευτεί μόνο τη χαρά της νίκης στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Football League, μάλιστα και στους δύο ομίλους. Ωστόσο αυτό δεν αρκεί για κανέναν ώστε να εξασφαλίσει την άνοδο, οπότε χρειάζεται περισσότερη προσοχή και προσήλωση…

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα του τεχνικού διευθυντή Θωμά Μακρή, που ήταν αυτός που ανέλαβε την καθοδήγηση της ομάδας στο παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης, με τον Στέφανο Ξηροφώτο να δίνει οδηγίες από την κερκίδα, αφού είχε αποβληθεί στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Τρίγλια. Πιστός στη φιλοσοφία του, ο Θωμάς Μακρής τόνισε στις δηλώσεις του ότι η ομάδα κοιτά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, και με δεδομένες τις δυσκολίες του πρωταθλήματος έτσι όπως ξεκίνησε δεν επιτρέπει κάτι διαφορετικό. «Έχουμε κάνει όμως τον απαραίτητο σχεδιασμό, έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ για να βρίσκουμε λύσεις για την ομάδα» τόνισε σχετικά, με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν τους Ερέρα, Κολέλα και Νικλητσιώτη, με τον δεύτερο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα της Κυριακής στο γήπεδο της Νεάπολης (15:00).

«Στόχος το θετικό αποτέλεσμα»

Εκ των πρωταγωνιστών παράλληλα στο παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης, ήταν ο Ιάσων Παπαδημητρίου, που σκόραρε δύο από τα τρία τέρματα, ενώ ήταν και ο σκόρερ του Ολυμπιακού Βόλου στο παιχνίδι με την Τρίγλια.

Όσον αφορά τον αγώνα στην Κοζάνη, ο Παπαδημητρίου σημείωσε: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη σε μία δύσκολη έδρα. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε και σκοράραμε γρήγορα. Ήταν ένα παιχνίδι που μας βοήθησε με το δεύτερο γκολ και θεωρώ ότι το διαχειριστήκαμε σωστά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κόντρα τον αέρα και έχεις μία δυσκολία παραπάνω και στην οργάνωση και στην ανάπτυξή σου. Στόχος για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι η άνοδος και πλέον κοιτάμε την αναμέτρηση με τη Βέροια και ελπίζω κι εκεί να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.