«Θέλουν να διώξουν τον Ολυμπιακό Β. ακόμη και από την Άλλη Μεριά »

Καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι Austrian Boys

Την καταγγελία πως έχει γίνει επιδίωξη κάποιων να διώξουν τον Ολυμπιακό Βόλου ακόμη και από το αθλητικό κέντρο της ομάδας στην Άλλη Μεριά κάνουν με ανακοίνωσή τους οι Austrian Boys, που καταγγέλλουν επίσης ότι η αποξήλωση του εξοπλισμού από το ΕΑΚ γίνεται, για να μεταφερθεί στη Νεάπολη. Αναλυτικά:

“Ο αγιασμός της ομάδος στην πλατεία του ΕΑΚ είχε απόλυτη επιτυχία. Ο φίλαθλος κόσμος ανταποκρίθηκε και 2000 κόσμος έδωσε το παρών και έστειλε το μήνυμα από την πλατεία του Δημαρχείου σε όλη την Ελλάδα πως η δύναμη που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ επιστρέφει.

Ο απλός κόσμος εκτίμησε την προσπάθεια των οργανωμένων να μην “τσιμπήσει” στις προκλήσεις του λαλίστατου και τα μηνύματα των ευχαριστιών που δεχόμαστε είναι δεκάδες.

Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία και εμείς με τη σειρά μας ξεκινήσαμε την προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα.

Στο πλαίσιο αυτής της προετοιμασίας μας έχουμε να ενημερώσουμε και να εξαγγείλουμε τα παρακάτω, ώστε ο κόσμος να τα μαθαίνει πρώτα από εμάς και μετά να τα δει μπροστά του.

  1. Έχουμε πληροφορηθεί πως ένας μηχανισμός της ΠΥΔΝΑΣ έχει αμοληθεί στην πόλη και ζητιανεύει από επιχειρήσεις να αγοράσουν μετοχές της ΠΥΔΝΑΣ. Παρομοίως με τον Δήμαρχο της πόλης, καλούμε τους επιχειρηματίες του Βόλου, να μην ανταποκριθεί στη ζητιανιά και στις απειλές, διότι αυτά τα χρήματα  απλά θα πάνε χαμένα και πεταμένα στο κουβά της BET, όπως έχει γίνει στο παρελθόν. Η ομάδα της πόλης είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ.
  2. Πληροφορίες λένε ότι η καφετέρια που λειτουργούσε στη Θ4 του ΕΑΚ προ τριετίας θα μετατραπεί σε ταβερνείο της ΠΥΔΝΑΣ, για να τρώνε τα πούλεν του λαλίστατου.
  3. Αυτά τα έργα τα ξαφνικά που ξεκίνησαν στο ΕΑΚ, μόνο έργα δεν είναι. Είναι αποξήλωση εξοπλισμού, ξηλώνουν τα μπουθ, καρέκλες VIP και καρεκλάκια, για να τοποθετηθούν στην ΝΕΑΠΟΛΗ, ώστε να τα χρησιμοποιεί η ξένη ομάδα από την ΠΙΕΡΙΑ.

4.Ο λαλίστατος πλέον έχει βάλει στο μάτι και το αθλητικό κέντρο της ομάδος μας στην Άλλη Μεριά, εκεί που μαθαίνουν τη γοητεία της στρογγυλής θεάς οι μικροί μας ποδοσφαιριστές.  Έχει βάλει αυτοσκοπό να μας διώξει και από εκεί….

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν το μίσος και το πάθος του λαλίστατου για την ομάδα μας, που κοιμάται, ξυπνάει, τρώει, πίνει και  το μόνο που τον απασχολεί είναι πώς θα κάνει κακό στη μεγαλύτερη ομάδα της πόλης, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

Υ.Γ. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις νέες αρμοδιότητες του κ. Ραΐδη στην ομάδα της ΠΥΔΝΑΣ”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.