Θεοδώρου: «Στόχος να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο χωρίς αντιπαλότητες»

Ο ΓΣ Αλμυρού θα φιλοξενηθεί από την Δήμητρα Ευξεινούπολης στο τοπικό ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η σέντρα του ματς είναι την Κυριακή 16/05 στις 17:00. Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντησή τους στο πλαίσιο της Γ’ Εθνικής, με το βαθμολογικό κίνητρο να είναι πολύ μεγάλο και για τους δύο συλλόγους, οι οποίοι μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Αλμυρού στην προηγούμενη αγωνιστική «κόλλησε» στο 0-0 απέναντι στη Νέα Αρτάκη. Όπως δήλωσε και ο Θάνος Θεοδώρου, το συγκρότημά του θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα γκολ και να πάρει το «τρίποντο», έτσι ώστε να έμπαινε και με άλλον αέρα ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί. Για το ματς με Δήμητρα ο κόουτς του ΓΣ Αλμυρού επισήμανε ότι θέλει να γίνει ένα καλό παιχνίδι, χωρίς να χαλάσει το κλίμα γιορτής.

Αναλυτικά τα λεγόμενά του: «Πάμε σε ένα ντέρμπι διαφορετικής μορφής με τις δύο ομάδες να έρχονται αντιμέτωπες πρώτη φορά σε επίπεδο Γ’ Εθνικής. Στόχος είναι να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο χωρίς αντιπαλότητες. Κάποιες φορές οι σχέσεις που έχουμε μεταξύ μας και το ότι γνωριζόμαστε, ίσως οδηγήσουν σε κακό. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, πιστεύω ότι δεν θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες. Όποιος σκοράρει πρώτος θα έχει και τον πρώτο λόγο για τη νίκη.»

Ο τεχνικός του ΓΣ Αλμυρού είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους για το ντέρμπι στην Ευξεινούπολη απέναντι στη Δήμητρα. Οι «κυανόλευκοι» σε τρεις εκτός έδρας αγώνες την φετινή χρονιά, μετρούν δύο ήττες απέναντι σε Διαγόρα και Αταλάντη με σκορ 2-0. Η μοναδική επικράτηση ήταν άνευ αγώνος 0-3 απέναντι στον Οπούντιο Μαρτίνου, που ως γνωστόν έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.