Θεοδοσιάδης: “Σεμνά και ταπεινά προχωράμε”

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Στον Ολυμπιακό Βόλου δεν υποτιμούν την Αγία Παρασκευή

Την προτελευταία στην κατάταξη Αγία Παρασκευή υποδέχεται το Σάββατο (24/1) ο Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ με την οποία πέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Οι “ερυθρόλευκοι” είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τους τρεις βαθμούς, αλλά δεν σκοπεύουν να υποτιμήσουν τους αντιπάλους τους.

Δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες μετρά ο Ολυμπιακός, που διατηρεί το αήττητο, με τους “ερυθρόλευκους” να προέρχονται από μία πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του Θησέα, η οποία ήρθε με πέναλτι στο 95ο λεπτό. Από την άλλη πλευρά η Αγία Παρασκευή μόλις το περασμένο Σάββατο (17/1) πανηγύρισε την μοναδική της νίκη, με το 1-0 επί της Σκιάθου, αφού ο απολογισμός των προηγουμένων αγώνων ήταν δύο ισοπαλίες και εννέα ήττες.

Θεωρητικά ο Ολυμπιακός θα έχει εύκολη αποστολή απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο, αλλά επειδή τίποτα στον αθλητισμό δεν είναι δεδομένο ο προπονητής της ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης θέλει από τους παίκτες του να είναι σοβαροί καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά στο Magnesiasports: “Σε ένα πρωτάθλημα δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Μπορεί να έχουμε μεγάλη βαθμολογική διαφορά με την Αγία Παρασκευή αλλά δεν την υποτιμούμε. Όπως σε κάθε ματς, έτσι και το Σάββατο θα παίξουμε για τους τρεις βαθμούς.

Παράλληλα, προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού μας μέσω των προπονήσεων, αλλά και αντίστοιχα μέσα από τους αγώνες. Το ευχάριστο είναι πως όλα τα παιδιά δείχνουν μεγάλη διάθεση και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν. Σεμνά και ταπεινά προχωράμε”.

Γιώργος Πέγιος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.