Θεσμικά κατά Μαρινάκη-Καραπαπά η ΕΠΟ

Μετά τα όσα έγιναν στη συνάντηση για τη διαιτησία

Αποφασισμένη να κυνηγήσει θεσμικά τους Μαρινάκη-Καραπαπά είναι η ΕΠΟ.

Όπως είχε διαρρεύσει από την Δευτέρα (27/3) το βράδυ και μετά την επεισοδιακή συνάντηση ΕΠΟ-ΚΕΔ-εκπροσώπων ΠΑΕ για την διαιτησία, στην ομοσπονδία υπήρχε σκέψη να μην αφήσουν αυτή τη φορά να περάσουν έτσι οι προκλήσεις, οι έργω και λόγω υβριστικές συμπεριφορές, οι επιθέσεις, η εκτόξευση αντικειμένων και οι χυδαιότητες και να προχωρήσουν σε καταγγελία σε FIFA-UEFA σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Κώστα Καραπαπά.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Δημήτρης Μπαλτάκος βρέθηκε στην Ελβετία σε προγραμματισμένο ραντεβού για διάφορα θέματα και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμενόταν να ενημερώσει θεσμικά και για τα γεγονότα της χθεσινής συνάντησης.

Ταυτόχρονα, όμως, η ΕΠΟ θα απαντήσει θεσμικά, όχι μόνο σε διεθνές επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο ελληνικής-αθλητικής δικαιοσύνης.

Για το λόγο αυτό, θα ενημερωθεί αναλυτικά ο αθλητικός (στο ποινικό σκέλος) και ποδοσφαιρικός (στο πειθαρχικό σκέλος) εισαγγελέας, κ. Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος ώστε οι ακραίες και εκτός ορίων συμπεριφορές που έλαβαν χώρα την περασμένη Δευτέρα να οδηγηθούν στην Επιτροπή Δεοντολογίας ή όπου αλλού αρμόζει.

sportfm.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.