Θετική η παρουσία του Άτλαντα σε αγώνες στη Θεσσαλονίκη και την Πηγή Τρικάλων

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ένα γεμάτο αγωνιστικά ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για την ακαδημία στίβου του Άτλαντα. Τόσο το Σάββατο 31/1 όσο και την Κυριακή 1/2 συμμετείχε σε αγώνες στην Θεσσαλονίκη και στην Πηγή Τρικάλων αντίστοιχα.

Αναλυτικά:

Στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 31/1 πραγματοποιήθηκε ημερίδα κλειστού στίβου στο κλειστό προπονητήριο του Δήμου Αμπελοκηπων « Αναστασία Κελεσιδου». Σε αυτούς τους αγώνες η βολιώτικη ακαδημία έλαβε μέρος με τέσσερις αθλητές.

Ο Γεραμπινης Αθανάσιος τερμάτισε 1ος στα 60μ εμπ. Ανδρών με καλύτερη φετινή επίδοση 8.65, ενώ πήρε την 23η θέση στα 60μ με επίδοση 7.31. Ο Γκαγιάννης Γεώργιος πήρε την 28η θέση στα 60μ με επίδοση 7.39 που αποτελεί ατομικό ρεκόρ. Ο Στάλιας Χρήστος ήρθε 15ος στα 60μ με επίδοση 7.21 που αποτελεί ατομικό ρεκόρ. Ο Πετσιώτης Μάριος πήρε την 57η θέση στα 60μ με επίδοση 7.68 που αποτελεί ατομικό ρεκόρ.

Στην Πηγή Τρικάλων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1/2 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στο οποίο ο Άτλας συμμετείχε με δύο αθλητές και μία αθλήτρια.

Ο Κράλλης Αλέξανδρος, έπειτα από μια καταπληκτική κούρσα έκανε επίδοση 14:08 και κατετάγη 8ος στα 4000μ Κ18 ανάμεσα από 119 αθλητές. Η Παπασταματίου Σοφία, στην πρώτη της συμμετοχή σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα έκανε επίδοση 13:15 και κατετάγη 46η στα 3000μ Κ18, ανάμεσα σε 94 αθλήτριες. Τέλος, ο Γκίνης Κωσταντίνος, επίσης στην πρώτη του συμμετοχή σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα και ως ο μικρότερος ηλικιακά της αποστολής, έκανε επίδοση 14:18 στα 3000μ Κ16 και κατετάγη 96ος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.