Θετικό νέο για τη Νίκη: επέστρεψε ο Μιράντα

Μετά τη συμμετοχή του στην προετοιμασία της Εθνικής Ισημερινής Γουινέας

Ο Χοσέτε Μιράντα, που είχε αναχωρήσει για την πατρίδα του πριν το ματς με τον Λεβαδειακό, έχοντας κλήση από την Εθνική Ισημερινής Γουινέας, επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Βόλο και έδωσε το παρών στη σημερινή (17/10) προπόνηση της Νίκης.

Αυτό από μόνο του αποτελεί ένα θετικό νέο για τους κυανόλευκους, που μπορούν να υπολογίζουν σε μία ακόμη ποιοτική λύση και στον ίσως καλύτερο ξένο της Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει και την επιπλέον επιλογή του Πέττα, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής στον αγώνα με την Κοζάνη λόγω της κόκκινης (δύο κίτρινες) που είχε δεχθεί στο ματς με τον Λεβαδειακό κι έτσι μέχρι στιγμής το μόνο πρόβλημα είναι ο Στίκας, που έχει να εκτίσει άλλες τρεις αγωνιστικές από τις συνολικά τέσσερις, με τις οποίες είναι τιμωρημένος.

Από κει και πέρα, υπάρχουν κάποιες πιθανότητες για τη συμμετοχή για πρώτη φορά στην αποστολή του Μοράρ, ο οποίος ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, αλλά σίγουρα θέλει ακόμη λίγο καιρό, για να φτάσει στο 100%.

Να τονιστεί ότι υπάρχει το ενδεχόμενο το ματς της Νίκης με τον Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, αν και οι γηπεδούχοι προσπαθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, να ολοκληρώσουν ορισμένες εργασίες που απαιτούνται, προκειμένου να τους δοθεί άδεια διεξαγωγής αγώνα ΜΕ φιλάθλους. Μέχρι την Πέμπτη ή το πολύ την Παρασκευή θα έχει ξεκαθαρίσει κι αυτό το ζήτημα.

Εξάλλου υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο της Νίκης να εκδράμει στο Πολύκαστρο και να δει το ματς από κοντά.

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.