Θετικό πρόσημο στην πρώτη συμμετοχή της Κ17 του Α.Σ. Βόλος 2004 στη Γ’ Εθνική

Θετικό πρόσημο είχε η πρώτη συμμετοχή της Κ17 του Α.Σ. Βόλος 2004 στη Γ’ Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών (10ος όμιλος-6ο γκρουπ).
Η βολιώτικη ομάδα με πολύ νεαρές παίκτριες στη σύνθεσή της τελείωσε τη χρονιά με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, καταλαμβάνοντας την 3η θέση σε σύνολο τεσσάρων ομάδων και με τέρματα 9-11, αφήνοντας τελευταίες τις Ελπίδες Καρδίτσας β’ χωρίς βαθμό, ενώ η ΑΕΛ Β’ και τα Τρίκαλα 2011 Β’ είχαν 16 και 10 βαθμούς αντίστοιχα.
Στο τελευταίο ματς η Κ17 του Α.Σ. Βόλος 2004 επικράτησε με 0-1 των Ελπίδων Καρδίτσας στο ματς που διεξήχθη την προηγούμενη Τρίτη στο γήπεδο Καμινάδων.
Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες λόγω ασθένειας και τραυματισμών, κάτι που ανάγκασε τις Βολιώτισσες να ταξιδέψουν με μόλις με 11 παίκτριες, και παρά το γεγονός ότι για ένα ημίχρονο αγωνίστηκε με δέκα λόγω τραυματισμού, ο Βόλος 2004 Β’ πήρε το τρίποντο μ’ ένα γκολ στο 70′ με εύστοχο πλασέ της 12χρονης Ζαγαριώτη.
Η ενδεκάδα: Πετσάνη, Χαρατσή, Σιέχου, Ναρλή, Κυριάκου, Μπάρτζου, Παλπανά, Μανουηλίδη, Αθανασίου, Χρόνη, Ζαγαριώτη.
Τα κορίτσια της Κ17 συνεχίζουν πια τις προπονήσεις τους με την Α’ ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, γεμίζοντας με νέες εμπειρίες.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.