Θετικός σε κορωνοϊό ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ

Θετικό στον COVID-19 ήταν τελικά το δείγμα ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκαν τα υπόλοιπα μέλη του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν αρνητκά, με τους «ασπρόμαυρους» να συνεχίζουν τις προπονήσεις τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που απαιτούνται.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι οικείοι του ποδοσφαιριστή που βρέθηκε θετικός, υποβλήθηκαν σε τεστ και είναι όλοι τους αρνητικοί.

Οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και το πρωί της Δευτέρας (3/08) θα γίνει νέος κύκλος τεστ λόγω της αναχώρησης για το Πήλιο, που είναι προγραμματισμένη να γίνει μία ημέρα αργότερα (4/08), όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας περιόδου.

Για το λόγο αυτό είχε ακυρωθεί η χθεσινή (1/08) προπόνηση του ΠΑΟΚ, λόγω των ήπιων συμπτωμάτων που παρουσίασε ποδοσφαιριστής, προκαλώντας την άμεση ενεργοποίηση του ιατρικού επιτελείου. Σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα υποβλήθηκε σε εξετάσεις και όπως έγινε σήμερα (2/08) γνωστό, το κρούσμα είναι θετικό.

Το απόγευμα της Κυριακής (2/08) θα πραγματοποιηθεί κανονικά η προγραμματισμένη προπόνηση του ΠΑΟΚ με αυστηρές -φυσικά- προφυλάξεις και βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.