Θησέας Αγριάς – ΓΣ Αλμυρού: Ο χαμένος χάνεται!

Τα περισσότερα βλέμματα στο νομό Μαγνησίας αυτή την Κυριακή στρέφονται στην Αγριά όπου ο τοπικός Θησέας θα φιλοξενήσει τον ΓΣ Αλμυρού, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ Εθνικής (Κυριακή 6/6, 17.00). Η ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή με νίκη ανανεώνει σίγουρα την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής για τη νέα σεζόν.

Ο κόουτς των γηπεδούχων όμως, τόνισε ότι το συγκρότημά του έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο ματς.  Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες της Μαγνησίας κοντράρονται την Κυριακή. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο καθώς κρίνει την παραμονή και για τις δύο ομάδες. Εμείς όμως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα και ευελπιστούμε να είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε το τρίποντο»

Στα αγωνιστικά, απόντες από το ντέρμπι θα είναι οι Σιώμος, Βουρδάκης Σ. και Μπόρας, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

Από την άλλη σε πιο δύσκολη θέση είναι ο ΓΣ Αλμυρού. Η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου είναι στην τελευταία θέση του ομίλου (αν εξαιρέσουμε τον Οπούντιο που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα), αλλά με μια νίκη μπορεί να αλλάξει άρδην την κατάσταση και να είναι αυτή που θα πετύχει τον στόχο της παραμονής.

«Για εμάς την Κυριακή υπάρχει μόνο η λέξη νίκη. Και μετά θα περιμένουμε και την τύχη να μας χαμογελάσει από τα υπόλοιπα ματς. Ο Θησέας είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και προέρχεται από μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών. Υπάρχει βαθμολογική πίεση και σε αυτούς, οπότε το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Εύχομαι να γίνει ένα ήρεμο παιχνίδι πάνω απ όλα και μετά ελπίζω να είμαστε εμείς οι νικητές» ήταν τα λόγια του γενικού αρχηγού του συλλόγου, Γιώργου Περπερίδη.

Από πλευράς απουσιών, ο μόνος που θα απουσιάσει από το ντέρμπι για την ομάδα του Αλμυρού είναι ο Βασίλης Καραλούλης, που έχει θλάση στον προσαγωγό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.