Θησέας – ΓΣ Αλμυρού 1-1: Σώθηκε η ομάδα της Αγριάς, υποβιβασμός για τους φιλοξενούμενους

Θησέας και ΓΣ Αλμυρού ήρθαν ισόπαλοι στο πλαίσιο της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ένα αποτέλεσμα οδυνηρό για την ομάδα του Θάνου Θεοδώρου που από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣΘ. Από την άλλη η ομάδα της Αγριάς ανανέωσε την παρουσία της στην ίδια κατηγορία και για τη νέα σεζόν.


Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 2′ με κεφαλιά του Πλαβού, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε από κοντά τον Κουτσιρίμπα έπειτα από υποδειγματική εκτέλεση κόρνερ του Πρόδρομου Κουτσούκη.

Δέκα λεπτά αργότερα και πάλι με «δράστη» τον Κουτσούκη απείλησε η ομάδα του Αλμυρού. Το βολέ όμως που επιχείρησε έξω από την περιοχή περιοχή πέρασε λίγο άουτ από την εστία του τερματοφύλακα του Θησέα.


Στο 24′ η γηπεδούχος ομάδα έκανε την πρώτη της καλή στιγμή στο ματς, όταν ο Κοτζαθανάσης έπιασε ένα σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε σωτήρια σε πόδια των «κυανόλευκων» και κατέληξε σε κόρνερ.

Στο 36′ ο ΓΣ Αλμυρού απώλεσε τεράστια ευκαρία να πάρει αέρα δύο τερμάτων. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και την ευθύνη ανέλαβε ο Κοντοβάς, όμως ο Κουτσιρίμπας το απέκρουσε και κράτησε ζωντανή την ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή.

Ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση του ημιχρόνου ο Τσιανάκας έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από κακή εκτίμηση του Χαλάτση αλλά δεν μπόρεσε να βρει εστία στέλνοντας την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και μετά άουτ


Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε και ο ΓΣ Αλμυρού κρατούσε με σχετική ευκολία το υπέρ του σκορ. Η μόνη τελική του Θησέα αλλά και του παιχνιδιού ήταν και η ισοφάριση.

Στο 81′ ο Βλάχος εκμεταλλεύτηκε άλλη μια κακή εκτίμηση του Χαλάτση που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα μετά από ένα γέμισμα και έδωσε… έτοιμο γκολ στον φορ των γηπεδούχων, που σε κενή εστία δεν λάθεψε, γράφοντας το 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.


Το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Μπεκιάρη σήμανε και την σωτηρία για την ομάδα της Αγριάς. Από την άλλη, βίοι αντίθετοι στον ΓΣ Αλμυρού, ο οποίος γεύτηκε… το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού στα τοπικά πρωταθλήματα.

Θησέας Αγριάς (Ακτσιαλής): Κουτσιρίμπας (λ. τρ. 64′ Κεφαλάς), Ιακωβίδης, Βαν ντε Γουίχε (28′ Τσιανάκας), Γκάγκας, Ρακής, Χατζησταμάτης, Λίτσος, Κοτζαθανάσης (84′ Δημητριάδης), Βλάχος, Οικονόμου, Δεληγιαννίδης (64′ Δουλάς)
ΓΣ Αλμυρού (Θεοδώρου): Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Δημουλάς (82′ Κατσαβριάς), Πλαβός, Λάμπος, Θεοδωρόπουλος, Αραπίτσας, Κουτσούκης Π. (82′ Κουκουτής), Αλαμάνης (67′ Κόκκας), Κοντοβάς (62′ Μυργιώτης), Βαγενάς (62′ Παπαεμμανουηλίδης)

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.