Θοδωρής Παπαδόπουλος: Δεν υποτιμούμε την Αναγέννηση

Τραυματίας ο Θοδωρής Παπαδόπουλος

Στο «Παντελής Μαγουλάς», λόγω της βροχόπτωσης πραγματοποιήθηκε χθες η προπόνηση της Νίκης Βόλου, γήπεδο το οποίο θα προτιμηθεί, για να μην επιβαρυνθεί το βοηθητικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού, και σήμερα. Στο πρόγραμμα μπήκαν οι Καντούτσης, Παπαδόπουλος και Καρτσαμπάς και θα κριθεί αν θα μπορούν να συμμετάσχουν στο Κυριακάτικο παιχνίδι, ενώ η ευχάριστη είδηση έρχεται με τον Λόρι Κέρι να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση. Η Νίκη, για το Κυριακάτικο παιχνίδι στην Καρδίτσα, με την τοπική Αναγέννηση, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ώστε να κρατήσει τους δυο βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό Βόλου. Σίγουρος απών είναι ο Ρόβας, που έχει υποστεί θλάση.

Παπαδόπουλος: Ξεκάθαρα στόχος μας είναι η άνοδος
Στην εκπομπή του Γιώργου Καρδαμάκη, στον Σπορ Fm 89,5, φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Θοδωρής Παπαδόπουλος, που αναφέρθηκε τόσο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και στον στόχο της ομάδας του, που δεν είναι άλλος από την άνοδο.

«Ομάδα που αγαπώ η Νίκη»
«Χωρίς να θέλω να λαϊκίσω, είναι η ομάδα που την αγαπώ πραγματικά. Έχω περάσει κάποιες στιγμές, κυρίως τη δεύτερη χρονιά της θητείας μου που ανεβήκαμε, τις οποίες όσοι τις ζήσαμε, δεν μπορούμε να τις ξεχάσουμε. Όλοι οι παίκτες που βρίσκονταν εκείνη την περίοδο στην ομάδα. Έχουμε δει πράγματα απίστευτα».

«Ήταν ένα ματς που τα είχε όλα, εκτός από γκολ»
«Για αρχή, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Νίκης Βόλου που ήρθε δίπλα μας για ακόμα ένα ματς, είναι κοντά μας, μας δίνει ώθηση κι είναι πολύ ευχάριστο. Ήταν πολύ σημαντικό πως υπήρξε μία τόσο ωραία ατμόσφαιρα, με τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Στους ποδοσφαιριστές αυτό βγαίνει αλλιώς. Αγωνιστικά, ήταν ένα ματς που τα είχε όλα, εκτός από γκολ. Στεναχωρηθήκαμε που δεν πήραμε το τρίποντο και δε δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Αντίστοιχα, νομίζω και οι παίκτες του Ολυμπιακού.

«Θα έρθουν τα μεγάλα σκορ»
«Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Δεν είναι δυνατόν ένας προπονητής να περάσει ακριβώς τη δική του φιλοσοφία σε ένα μήνα, ειδικά αν έχεις συνεχόμενα παιχνίδια. Εμείς δουλεύαμε καθημερινά και με τον κ. Μπούις και δουλεύουμε και τώρα καθημερινά με τον κ. Κούτση και πιστεύω πως αργά ή γρήγορα θα ξαναέρθουν τα μεγάλα σκορ που είχαμε στην αρχή».

«Στόχος είναι η άνοδος»
«Πιστεύω πως ξεκάθαρα στόχος μας είναι η άνοδος. Δε γίνεται να μην είναι η άνοδος. Και πιστεύω πως έχουμε όλα τα φόντα να την πετύχουμε. Έχουμε δυνατή διοίκηση, παίκτες που έχουν παίξει στη Β’ Εθνική, έχουν παραστάσεις, έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή. Πιστεύω πως μας τα παρέχει όλα η διοίκηση και σε οργανωτικό και σε οικονομικό επίπεδο. Η ομάδα πρέπει να ανέβει, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία».

«Κοντά μας ο Ιμεράι»
«Ο κ. Ιμεράι είναι, αν όχι ο πιο καλός, από τους πιο καλούς προέδρους που είχα ποτέ, σε όλα τα θέματα. Είναι κοντά σου, οικονομικά παρέχει ασφάλεια. Είναι ό,τι καλύτερο για τη Νίκη».

Για το παιχνίδι με την Αναγέννηση
«Η Αναγέννηση είναι μία ιστορική ομάδα, έχει τη δική της διαδρομή στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Φέτος, δεν είναι ανταγωνιστική, όπως τα προηγούμενα χρόνια κι αυτό γιατί βασίζεται σε ντόπιους και μικρής ηλικίας παίκτες, αν γνωρίζω καλά. Εμείς θα πάμε να παίξουμε σοβαροί, κανένα παιχνίδι δεν πρέπει να το υποτιμήσουμε. Πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι είναι πολύτιμοι. Δεν πρέπει να κάνουμε άλλο στραβοπάτημα».

«Είμαστε στη μια νίκη διαφορά»
Για το αν η διαφορά των δύο βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό δημιουργεί πίεση κι άγχος στους παίκτες της Νίκης ο Θοδωρής Παπαδόπουλος ανέφερε «Δε θα έλεγα πως μας αγχώνει ή μας πιέζει. Έτσι κι αλλιώς, σε κάθε ματς, πηγαίνουμε για τη νίκη. Πάντα, οφείλεις να αγωνίζεσαι για τη νίκη κι αυτό από μόνο του είναι, έτσι κι αλλιώς, μία πίεση που πρέπει να τη διαχειριστούμε. Τώρα, σίγουρα, δεν είναι καμία διαφορά πέντε ή επτά πόντων για να πούμε πως έχει ξεφύγει ο αντίπαλος. Είμαστε στη μία νίκη διαφορά κι έχουμε ακόμα πολλές αγωνιστικές μπροστά μας. Είναι ακόμα αρχή».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.