Θρίαμβος της Ρουμανίας με 3-0 επί της Ουκρανίας (video)

Η εκρηκτική Ρουμανία διέλυσε την Ουκρανία και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον 5ο όμιλο του Euro 2024. Η ομάδα του Έντουαρντ Ιορντανέσκου πραγματοποίησε μια ονειρεμένη εμφάνιση, κυριάρχησε ολοκληρωτικά των Ουκρανών στο Μόναχο και επικράτησε 3-0 με άνεση και… στιλ.
Ο Ρουμάνος αρχηγός Στάντσιου, ο οποίος ήταν απίθανος καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, άνοιξε το σκορ στο 29’ με «κεραυνό» μετά από λάθος του τερματοφύλακα Λούνιν, με τον σκόρερ να έχει και οριζόντιο δοκάρι με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση κόρνερ (!).
Ο Ραβζάν Μαρίν πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 53′ με δυνατό μακρινό σουτ σε κόντρα επίθεση, ενώ ο Ντράγκους διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 57’. Ο Μαν έκανε καταπληκτική ατομική προσπάθεια μέσα στην περιοχή και έστρωσε για τον σκόρερ, που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας.
Στις καθυστερήσεις η Ουκρανία είχε την καλύτερη ευκαιρία της με δοκάρι του Γιάρεμτσκουκ.
Ρουμανία: Νίτσα, Ράτσιου, Ντράγκουσιν, Μπούρτσα, Μπάνκου, Μ. Μαρίν (75′ Ρους), Στάντσιου (86′ Ρακόβιτσαν), Ρ. Μαρίν, Κομάν (62′ Μιχάιλα), Μαν (62′ Χάτζι), Ντράγκους (75′ Πούσκας).

Ουκρανία: Λούνιν, Κονόπλια (72′ Τίμτσικ), Ζαμπάρνι, Ματβιένκο, Ζιντσένο, Στεπανένκο (62′ Μπράζκο), Σαπαρένκο (62′ Γιάρεμτσουκ), Σουντάκοφ (82′ Μαλινόβσκι), Τσιγκάνκοφ (62′ Γιαρμολένκο), Μούντρικ, Ντόβμπικ.
Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:



Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.