Θύμα του κορωναϊού ο Μάνος Μαλέλης, τον αποχαιρέτησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Όπως έκανε γνωστό ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος μέσω ανάρτησης του στο twitter, ένα από τα θύματα του κορωνοϊού στη χώρα μας ήταν ο Μάνος Μαλέλης, στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά αλλά παράλληλα και αυτός που βοήθησε ουσιαστικά τον μπασκετικό ΠΑΟΚ στα δύσκολα χρόνια της προσπάθειας να σταθεί όρθιος στις αρχές της δεκαετίας.

Ο Μάνος Μαλέλης που έφυγε στα 64 του χρόνια, ήταν εκείνος που είχε μεσολαβήσει, για να επιτευχθεί συμφωνία μεγάλης χορηγίας της εταιρίας Prime Insurance ιδιοκτησίας Κοντομηνά, που έδωσε βαθιά ανάσα για μία τριετία στην ΚΑΕ. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Ο Μαλέλης είχε σταθεί στο πλευρό της διοίκησης της ΚΑΕ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και φέτος με τον τρόπο του έβαλε πλάτη και βοήθησε τη διοικούσα επιτροπής του ΠΑΟΚ.

Ο Μάνος Μαλέλης αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας του που αφορούσε τους πνεύμονες και μάλιστα είχε κάνει και ταξίδι στις ΗΠΑ για να βοηθηθεί σε αυτό. Είχε λοιπόν μία ευπάθεια και όπως υποστηρίζει ο Δήμος Βερύκιος έγινε το 33ο θύμα του ιού στη χώρα μας.

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ επισημαίνει: “Οι στιγμές που περνάμε είναι πρωτόγνωρες και γίνονται ακόμη πιο σκληρές, όταν φεύγουν από κοντά μας, αγαπημένα πρόσωπα και άνθρωποι που αποδεδειγμένα στήριξαν στα δύσκολα και όταν ο ΠΑΟΚ το είχε ανάγκη.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρετά σήμερα τον Μάνο Μαλέλη, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 64 ετών.
Αποχαιρετάμε ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, έναν αθεράπευτο ΠΑΟΚτσή, που έβαλε πλάτη όταν η ομάδα μας το είχε ανάγκη, στήριξε τον ΠΑΟΚ στα δύσκολα και το έκανε, με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο μέχρι το τέλος.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους.
Καλό ταξίδι Μάνο…”
πηγή: metrosport.gr
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.