Τι απαντά ο Γιώργος Βλιώρας για τα εγκαταλειμμένα γήπεδα στον Βόλο

Στη διαδικτυακή δημοσίευση του Κώστα Γαργάλα

Η διαδικτυακή δημοσίευση του πρώην δημοτικού συμβούλου Κώστα Γαργάλα για τα εγκαταλειμμένα γήπεδα ποδοσφαίρου και τις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Δήμο Βόλου έφερε και ανάλογη απάντηση από την πλευρά του προέδρου του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, που προχώρησε κι αυτός σε διαδικτυακή ανάρτηση, δίνοντας προεκλογική χροιά στο όλο θέμα.

Αναφέρει ο κ. Βλιώρας λοιπόν τα εξής:

«Και εκεί που κυλούσαν όλα ήρεμα ξύπνησε ένα πρωί θυμωμένος και οργισμένος ο κύριος Γαργαλας (αλήθεια πόσο μας έλειψε η παρουσία του αυτά τα 4 χρόνια από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου).

Πήρε λοιπόν την κάμερα του και ξεκίνησε να φωτογραφίσει την εγκατάλειψη των γηπέδων ποδοσφαίρου σε διάφορες περιοχές του Δήμου μας κ με αυτόν τον τρόπο να ξυπνήσει τους δημότες του Βόλου… να τους επαναφέρει στην τάξη και να τους θυμίσει πόσο καλά περνούσαν όλοι με τις προηγούμενες Δημοτικές αρχές τις προοδευτικές… και να ενωθούν να ξεσηκωθούν γιατί το γήπεδο της Μακρινίτσας (ένα νταμάρι μικρών διαστάσεων που με δυσκολία φτάνει αυτοκίνητο ) έχει εγκαταλειφθεί το ίδιο και στα Μελισσάτικα και στο Διμήνι, το γήπεδο Αργώ στα Πευκάκια .

Το κατά πόσο ένας αθλητικός χώρος είναι χρήσιμος αποδεικνύεται από την χρήση του και από την ανάγκη χρησιμοποίησης του από τους αθλούμενους, όλα τα γήπεδα που αναφέρει στο άρθρο του ο κος Γαργάλας βρίσκονται σε περιοχές όπου δεν υπάρχει ανάγκη χρήσης αυτών των γηπέδων, απόδειξη ότι για όλα αυτά τα γήπεδα δεν μας ζητήθηκε από τις τοπικές κοινωνίες να παρέμβουμε. Αυτά τα γήπεδα τα παραλάβαμε εγκαταλειμμένα κάναμε στην αρχή κάποιες παρεμβάσεις αλλά δεν υπήρχε ζήτηση και χρήση, άφησα τελευταίο το Δημητριάς ένα γήπεδο με πλαστικό τάπητα που την χρήση του την είχε η Μητρόπολη και την επέστρεψε στον Δήμο Βόλου επειδή δεν μπορούσε να το λειτουργήσει εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή με τους Ρομά.

Η Δημοτική αρχή του Δήμαρχου μας Αχ. Μπέου αφουγκράζεται τις ανάγκες των δημοτών και δημιουργεί εγκαταστάσεις με ποιότητα κ ασφάλεια θα θυμίσω ενδεικτικά κάποιες παρεμβάσεις σε αθλητικούς χώρους.

Βασδέκειο, Βοηθητικό ΕΑΚ, Γήπεδο Πορταριάς, Γήπεδο Νεάπολης, Γήπεδο Αγριάς, Γήπεδο Λεχωνίων, Γήπεδο Αγχιάλου, Γήπεδο Αϊδινίου, και φυσικά την απόκτηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου…

Καταλαβαίνω απόλυτα την οργή του κύριου Γαργάλα που δεν προέρχεται από την εγκατάλειψη των συγκεκριμένων γηπέδων (έξαλλου ούτε που γνώριζε την ύπαρξη τους) αλλά από το γεγονός ότι βλέπει ότι ξεκίνησαν οι διεργασίες για τον αντίπαλο του δήμαρχου μας στις ερχόμενες εκλογές και πάλι ο ίδιος δεν βρίσκεται μέσα σε αυτές και είπε και αυτός να δηλώσει παρών ( όπως και στις προηγούμενες που αγνοήθηκε και κατέβηκε ο Ιάσων με τους μαρκαδόρους με τα γνωστά αποτελέσματα).

Αναμένουμε με αγωνία τη συνέχεια…».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.