Τίμησαν τη μνήμη του Γ. Αλουτζανίδη Εθνική Ενόπλων και Παλαίμαχοι στο Βασδέκειο

Η στιγμή που ο προπονητής τερματοφυλάκων της Εθνικής Ζαλαώρας Γιάννης παραδίδει στον μικρό υγιο του Ιωάννη Αλουτζανίδ τη φανέλα της ομάδας.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (18/12) στο Βασδέκειο με τη συμμετοχή  της Εθνικής Ενόπλων και των επίλεκτων μεικτής ομάδος Παλαιμάχων Θεσσαλίας ποδοσφαιρικός αγώνας στη μνήμη του Αρχικ/στή του Λιμενικού Σώματος, Αλουτζανίδη Ιωάννη, που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας.

Η πρωτοβουλία για τη διοργάνωση του αγώνα ανήκει στην Ένωση Προσωπικού ΛΣ Κεντρικής Ελλάδος.

Αναμνηστική πλακέτα απένειμε στη σύζυγο του συναδέλφου το Γραφείο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων ΑΣΑΕΔ  και η παγκόσμια πρωταθλήτρια στίβου Θάνου Κατερίνα αλλά και η ομάδα των Παλαιμάχων Θεσσαλίας. Αναμνηστικά κύπελλα απένειμαν στις ομάδες που συμμετείχαν ο Κεντρικός Λιμενάρχης Βόλου Πλοίαρχος ΛΣ Κανάκης Χρήστος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων ΛΣ Θεσσαλίας Ναύαρχος ε.α. Κρυονερίτης Δημήτριος.

Ιδιαίτερη η στιγμή ήταν αυτή, που ο προπονητής τερματοφυλάκων της Εθνικής  Ενόπλων αλλά και του Ολυμπιακού Βόλου, Γιάννης Ζαλαώρας, παρέδωσε στο μικρό υιό του συναδέλφου τη φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές των παικτών της Εθνικής.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού ΛΣ Κεντρικής Ελλάδος, Κυράνης Κωνσταντίνος, σε έντονο συγκινησιακό κλίμα ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στη δραστηριότητα αυτή της Ένωσης, καθώς τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην οικογένεια του εκλιπόντα λιμενικού.

Για την ιστορία το σκορ ήταν 3-1 υπέρ της Εθνικής Ενόπλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.