Την Κυριακή τουρνουά ράπιντ στο σκάκι από τη Σ.Ε. Βόλου

Η Σ.Ε. Βόλου διοργανώνει αύριο Κυριακή 24 Νοεμβρίου το 2ο τουρνουά ράπιντ χωρίς αξιολόγηση στην αίθουσα του Playground café, που βρίσκεται στο ισόγειο του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Βόλου «Βάκης Παρασκευόπουλος», Γλάδστωνος με Ρ. Φεραίου.

Στο τουρνουά μπορούν να λάβουν μέρος σκακιστές και σκακίστριες ανεξάρτητα αν διαθέτουν αθλητικό δελτίο. Θα είναι ελβετικό 6 γύρων και με χρόνο σκέψης 10 λεπτά + 5 δευτερόλεπτα.

Παράβολο συμμετοχής 5 ευρώ που θα περιλαμβάνει καφέ ή αναψυκτικό.

Συμμετοχές στο μέιλ του συλλόγου:  [email protected] έως το βράδυ του Σαββάτου και στη γραμματεία των αγώνων έως τις 11:15 το πρωί της Κυριακής. Απαραίτητα στοιχεία: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και αν διαθέτουν σκακιστικό δελτίο ή όχι. Ανώτερος αριθμός συμμετοχών 40. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Έναρξη 1ου γύρου στις 11:45 το πρωί. Θα απονεμηθούν μετάλλια στους τρεις πρώτους του τουρνουά και από ένα μετάλλιο στον πρώτο της κατηγορίας κάτω των 14 και στον πρώτο αδιαβάθμητο σκακιστή. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της Σ.Ε. Βόλου:

https://www.facebook.com/sevolou/

Η Σκακιστική Ένωση Βόλου ανακοινώνει επίσης ότι η αίθουσα του συλλόγου τα απογεύματα από Δευτέρα έως Πέμπτη θα είναι ανοικτή για τα μέλη και για όσους θέλουν να γνωρίσουν το σκάκι. Συγκεκριμένα Δευτέρα και Τρίτη 6-10 μ.μ. και Τετάρτη και Πέμπτη 7-10 μ.μ. Οι υπόλοιπες ημέρες, Παρασκευή και Σάββατο είναι αφιερωμένες στις θεωρητικές και πρακτικές παρουσιάσεις του αθλήματος.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.