Την Παρασκευή ολοκληρώνεται το 18ο εσωτερικό τουρνουά του B.C. Volos

Την προσεχή Παρασκευή ολοκληρώνεται το 18ο εσωτερικό τουρνουά του B.C. Volos, που αναφέρει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε: «Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή όλων των αθλητών και αθλητριών μας πραγματοποιήθηκαν οι ημιτελικοί αγώνες του 18ου εσωτερικού μας τουρνουά σ’ όλες τις ηλικίες.

Τα τμήματα που παίρνουν μέρος είναι το baby basket, η ακαδημία(1-2), το προμίνι, το μίνι, οι παγκορασίδες και το τμήμα των αστεριών-παμπαίδες.

Οι αγώνες άρχισαν στις 6μ.μ και τελείωσαν στις 10 μ.μ.

Οι νεαροί μας αθλητές και αθλήτριες πρόσφεραν όμορφο θέαμα και ενθουσίασαν τους γονείς και τους φίλους της ομάδας μας που γέμισαν τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Νέας Ιωνίας (είναι το κλειστό γυμναστήριο των τμημάτων της υποδομής μας) και έδειξαν ότι η δουλειά που γίνεται σ’ όλα τα τμήματα έχει αποτέλεσμα.

Η αίθουσα ήταν στολισμένη με μπαλόνια, τα πανό της ομάδας μας και φυσικά η μουσική σε κατάλληλο χρόνο σε κάθε παιχνίδι έδινε διαφορετικό τόνο στους αγώνες.

Το τουρνουά συνεχίζεται και τελειώνει την ερχόμενη Παρασκευή με τους τελικούς σε κάθε κατηγορία…

Στους αγώνες ήταν μαζί μας όπως και σε κάθε εκδήλωση μας η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων του Νομού μας και την ευχαριστούμε για την παρουσία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.