Την παραίτηση του Πέρεθ ζητούν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης

Ραγδαίες προβλέπονται οι εξελίξεις στην Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από το Champions League, με το βαρύ 4-1 από τον Αγιαξ στο «Μπερναμπέου».

Το πρωτοσέλιδο της «Marca» είναι ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στις τάξεις της «βασίλισσας» μετά το χθεσινοβραδινό σοκ από το ολλανδικό συγκρότημα.

Η ισπανική εφημερίδα παρουσιάζει μια πανοραμική φωτογραφία του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στην οποία υπάρχει και ο πίνακας που γράφει το σκορ του αγώνα με τον Άγιαξ (1-4) κι από κάτω σχολιάζει: «Εδώ κάποτε ήταν μια ομάδα που είχε γράψει ιστορία…»

Το σοκ του αποκλεισμού στην φάση των «16» του Champions League έχει προκαλέσει «σεισμό» σε όλα τα επίπεδα που αφορούν το σύλλογο της Μαδρίτης.

Ιδιαίτερα στις τάξεις των οπαδών επικρατεί μεγάλη αγανάκτηση για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, με τον κόσμοι να αποδοκιμάζει τόσο στη διάρκεια του ματς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, ενώ μετά τη λήξη μερίδα του κόσμου «επιτέθηκε» φραστικά και στον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Οι φίλαθλοι του ζητούσαν να παραιτηθεί από την προεδρία, «χρεώνοντάς» του το γεγονός ότι η ομάδα δεν ενισχύθηκε όπως θα έπρεπε το περασμένο καλοκαίρι (αποχώρηση Ρονάλντο). Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και στο διοικητικό κομμάτι, μιας και η χρονιά που… τρέχει είναι μία από τις χειρότερες στη σύγχρονη ιστορία των «μερένγκες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.