Το αναλυτικό πρόγραμμα του final 4 Παγκορασίδων στην Αγριά

Αρχίζει αύριο Πέμπτη 23 Ιουνίου

Με απόφαση της επιτροπής διεξαγωγής πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΚΕΛ , η τελική φάση του φετινού πρωταθλήματος βόλεϊ παγκορασίδων, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της ΑΓΡΙΑΣ .
Στο εν λόγω τουρνουά, το οποίο αποτελεί συνδιοργάνωση της ΕΣΠΕΚΕΛ, του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και του ΑΣ Αργώ, συμμετέχουν οι τέσσερις καλύτερες ομάδες που κέρδισαν την πρόκριση, έπειτα από ένα μακρύ και δύσκολο πρωτάθλημα στην κανονική περίοδο, στο οποίο έλαβαν μέρος 30 ομάδες. Οι φετινές φιναλίστ είναι ο ΑΣ Αργώ Βόλου, η ΕΑ Λάρισας, ο ΑΟ Σουφλαρίων και ο ΑΟ Σπάρτακος Λάρισας. Θα πραγματοποιηθούν δύο ημιτελικοί εκ των οποίων, οι δύο νικητές θα παίξουν στον τελικό και οι δύο ηττημένοι στον μικρό τελικό. Πρώτος αγώνας στο πρόγραμμα είναι σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου, ανάμεσα σε ΑΟ Σπάρτακο και ΑΟ Σουφλαρίων στις 18:00 και θα ακολουθήσει στις 20:00 το παιχνίδι Αργώ Βόλου-ΕΑ Λάρισας. Ίδιες ώρες έχουν προγραμματιστεί ο μικρός και μεγάλος Τελικός, την Παρασκευή 24 Ιουνίου.
Ο ΑΣ Αργώ Βόλου καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης, να παρευρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα μας , καθώς επίσης και να απολαύσει το όμορφο θέαμα που υπόσχονται να προσφέρουν οι νεαρές αθλήτριες και των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Πέμπτη 23 Ιουνίου
AO Σπάρτακος-ΑΟ Σουφλαρίων (18.00)
ΑΣ Αργώ Βόλου-ΕΑ Λάρισας (20.00)

Παρασκευή 24 Ιουνίου
Μικρός Τελικός (18.00)
Μεγάλος Τελικός (20.00)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.