Το «αντίο» στον Γιώργο Πιτσιώρη

Σε ηλικία 56 ετών

Η απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Πιτσιώρη, σε ηλικία μόλις 56 ετών προκάλεσε θλίψη τόσο στις τάξεις του ΑΟ Δάφνη Βόλου με την οποία είχε αγωνιστεί, αλλά και στην πλευρά της Νίκης Βόλου, στην οποία είχε ενταχθεί.

Από πλευράς Δάφνης, η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, επισημαίνοντας τα εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο της Δάφνης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο ενός δικού της παιδιού, ενός εμβληματικού αρχηγού της ομάδας μας, του Γεωργίου Πιτσιώρη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

Εξάλλου, οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου επισημαίνουν: «Απέραντη θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια των Βετεράνων Ποδ. της Νίκης, ο αιφνίδιος θάνατος  του αγαπημένου μας  συμπαίκτη Γιώργου Πιτσιώρη. Μόλις στα 56 του χρόνια  ο Γιώργος δυστυχώς δεν είναι πιά κοντά μας.  Στις αρχές του 1980 αφού διέπρεψε με τα χρώματα της Δάφνης, έκανε το μεγάλο άλμα της μεταγραφής του στην Νίκη. Αν και το πέρασμά του στην αγαπημένης μας ομάδας ήταν σύντομο, το αποτύπωμά του έμεινε ανεξίτηλο. Πάντα θα τον θυμόμαστε για τον πρόσχαρο χαρακτήρα του, και την κοινωνική του στάση. Καλό σου ταξίδι φίλε Γιώργο».

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.