Το απόλυτο με 25 στα 25 “Τεό” και Ιορδανίδης, πρώτος σκόρερ της Γ’ Εθνικής ο Κέρι

Το απόλυτο των συμμετοχών για τη Νίκη Βόλου φέτος, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, είχαν οι Θοδωρής Παπαδόπουλος και Γιώργος Ιορδανίδης, με 25 εμφανίσεις (το ματς με την Αναγέννηση εντός έδρας κερδήθηκε στα χαρτιά).

Ο πρώτος ξεκίνησε όλα τα παιχνίδια ως βασικός, βγαίνοντας ως αλλαγή μόλις τρεις φορές (με Αναγέννηση εκτός, Σέλλανα εντός και Μετέωρα εκτός), ενώ ο δεύτερος ξεκίνησε 20 φορές στο αρχικό σχήμα, ενώ σε άλλα πέντε ματς αγωνίστηκε ως αλλαγή.

24 αγώνες στο ενεργητικό τους είχαν οι Μανώλης Αποστολίδης, Λόρι Κέρι, Έρβιστ Μετούσι και Νέτι Μέτσε, ενώ έναν λιγότερο είχε ο Τάσος Καντούτσης.

Χρήστος Καρτσαμπάς και Αλέξα Βουκομάνοβιτς αγωνίστηκαν σε 22 παιχνίδια με την κυανόλευκη φανέλα, με τον κεντρικό αμυντικό να παίζει στα 22 ως βασικός, ενώ ο Σέρβος σε 14.

Αξιοπερίεργη είναι η φετινή επίδοση του Γιάννη Ντινιωτάκη, ο οποίος έφτασε στις 21 συμμετοχές, όλες ως αλλαγή, ο Βασίλης Ρόβας είχε 19, ενώ 17 κατέγραψε ο Φάμπιο Ταβάρες, που αποτέλεσε παρελθόν μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον δεύτερο γύρο.

Σε 16 παιχνίδια αγωνίστηκαν οι Νίκος Παπαδήμας και Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, ενώ ακολουθούν τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου, Λάζαρος Μαντζίρης και Κώστας Δεμηρτζόγλου, που έπαιξαν σε δέκα αναμετρήσεις (ο πρώτος σε όλες ως βασικός).

Σε εννιά κι οκτώ αντίστοιχα παιχνίδια πήραν μέρος οι αποχωρήσαντες τον Ιανουάριο Χρήστος Τζιώρας και Κρις Μακένγκο, ενώ σε επτά οι Τσιώλης, Βουρδάκης, Δωματάς, Αναστασίου (οι δύο τελευταίοι έφυγαν επίσης από την ομάδα τον Ιανουάριο).

Ο Εράλ Τσουλχάι έπαιξε τρεις φορές ως αλλαγή προς το τέλος, ο Κώστας Παπαδόπουλος δύο, τη μία ως βασικός στο φινάλε με τον Πιερικό, και ο Βασίλης Λάιος μόλις μία ως αλλαγή με τον Φωκικό. Συνολικά στο πρωτάθλημα χρησιμοποιήθηκαν από τους Μπούις, Κούτση, Γρηγοριάδη και Ντόστανιτς 25 παίκτες.

Να σημειωθεί ότι δεν κατέγραψαν συμμετοχή στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής οι νεαροί Τασιάς, Κυριαλάνης, Κουτσούκης, Σιώμος και Ματθαίου (οι δύο τελευταίοι μετακινήθηκαν τον Γενάρη σε Σαρακηνό κι Αλμυρό, αντίστοιχα, με τον δεύτερο στην ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου να πραγματοποιεί 11 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική ως αλλαγή).

Τα γκολ

Η Νίκη είχε την παραγωγικότερη ομάδα του τέταρτου ομίλου, με 65 τέρματα ενεργητικό, με τα 62, όμως, να μπαίνουν στο γήπεδο, καθώς τα τρία ήταν αυτά ήταν στα χαρτιά με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Πρώτος σκόρερ των κυανόλευκων με 22 τέρματα (13 με σουτ, επτά με πέναλτι, δύο με φάουλ), αναδείχθηκε ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας, Λόρι Κέρι, που ήταν και ο πρώτος σκόρερ όλης της κατηγορίας και στους οκτώ ομίλους (δεύτερος ο Βολιώτης Ιάσων Παπαδημητρίου του Εδεσσαϊκού με 19, που επίσης αναδείχθηκε από τον Μαγνησιακό).

Δεύτερος με διαφορά ο Αλέξα Βουκομάνοβιτς, που σκόραρε εννιά φορές. Έξι γκολ πέτυχε ο Χρήστος Τζιώρας, παρά τη μικρή συμμετοχή του, ενώ ο Γιώργος Ιορδανίδης κατάφερε να παραβιάσει τις εστίες των αντιπάλων ομάδων πέντε φορές. Τέσσερις φορές βρήκε δίχτυα ο Λάζαρος Μαντζίρης, ενώ από τρεις φορές “χτύπησαν” οι Καρτσαμπάς και Ταβάρες.

Δύο γκολ πέτυχαν οι Γιάννης Ντινιωτάκης και Θοδωρής Παπαδόπουλος και από ένα τέρμα  σημείωσαν οι Καντούτσης, Μέτσε, Παπαδήμας, Αναστασίου και Μακένγκο. Τέλος, στο ενεργητικό τερμάτων της Νίκης υπάρχει κι ένα αυτογκόλ του Ιωάννου των Μετεώρων, στο “τρίποντο” της Νίκης στο Πανθεσσαλικό, με σκορ 2-0.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.