«Το κύκλωμα χειραγώγησε τρία ματς της SL1 και πόνταρε σε ακριβές σκορ στη SL2»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του blog «dikisports»

Τέσσερα παιχνίδια της περασμένης σεζόν των πρώτων δύο κατηγοριών ελέγχονται ως χειραγωγημένα με βάση τη δικαστική υπόθεση του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού, όπως αναφέρει το blog «dikisports».

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, πρόκειται για τρεις αγώνες των playouts της Σούπερ Λίγκας, σημειώνοντας παράλληλα ότι υφίστανται επαρκείς ενδείξεις (στα κινητά και τα λάπτοπ που κατασχέθηκαν) για αθέμιτη επιρροή παραγόντων σε ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι: «Τα στοιχεία διασταυρώθηκαν με τις νόμιμες υποκλοπές και προέκυψε αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων μέσω στοιχηματικής απάτης.

Παράλληλα, στο «στόχαστρο» έχει μπει και αγώνας της Super League 2, ο οποίος διεξήχθη τον Ιανουάριο του 2023, στο οποίο πονταρίστηκαν μεγάλα ποσά στο ακριβές σκορ και συγκεκριμένα στο 2-0.

Τον ίδιο μήνα εντοπίστηκε μειωμένη απόδοση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών σε ομάδα της SL2, η οποία έχασε εκτός έδρας με τρία γκολ διαφορά. Αν και ο σύλλογος φέρεται να αγνοεί τις ενέργειες των δύο παικτών, Κώδικας Δεοντολογίας της ΕΠΟ προβλέπει την αντικειμενική ευθύνη του κλαμπ, το οποίο αντιμετωπίζει την ποινή του υποβιβασμού».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.