Το Laver Cup έφερε πιο κοντά Φέντερερ και Τζόκοβιτς

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι το κεντρικό πρόσωπο που ενώνει τα πρώτα δύο Laver Cup της ιστορίας, μια διοργάνωση που ξεκίνησε πέρυσι στην Πράγα, συνεχίστηκε φέτος στο Σικάγο και όλα δείχνουν ότι θα γίνει θεσμός.

Νικήτρια και στις δύο περιπτώσεις αναδείχθηκε η ευρωπαϊκή ομάδα, με τον Ελβετό θρύλο του αθλήματος να υπακούει σε αμφότερες τις περιπτώσεις στο κάλεσμα του εκλέκτορα/προπονητή, Μπιόρν Μποργκ.

Κι αν πέρυσι πανηγύρισε έντονα τη νίκη αγκαλιά με τον Ράφαελ Ναδάλ, φέτος το έπραξε με την ίδια χαρά, παρέα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Πέρασα πραγματικά υπέροχα μαζί με τον Νόβακ. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να υπήρξαν κάποιες έντονες στιγμές και μια μεταξύ μας αντιζηλία, αλλά πάντα είχαμε σεβασμό ο ένας για τον άλλο και μέσα και έξω από το γήπεδο. Ήταν πολύ ωραίο που νιώσαμε ο ένας την υποστήριξη του άλλου», δήλωσε ο Φέντερερ.

Από την πλευρά του, ο Σέρβος «σούπερμαν» κινήθηκε στο… ίδιο μήκος κύματος, λέγοντας: «Είναι κάτι μοναδικό να έχεις έναν θρύλο, όπως τον Μπιόρν Μποργκ στον πάγκο σου και έναν Ρότζερ Φέντερερ μαζί με όλα τα άλλα παιδιά, που να πανηγυρίζουν σε κάθε πόντο και να σε υποστηρίζουν. Πραγματικά νιώθω ευλογημένος για όλα αυτά που μου έχει προσφέρει αυτό το άθλημα. Ελπίζω να δοθεί πάλι η ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.