Το μυαλό πλέον στο ματς της Κυριακής με Αλμωπό

Σε μια ομάδα που παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο στους αγώνες της, έχει εξελιχθεί ο Ολυμπιακός Βόλου. Το σύνολο του Βασίλη Βούζα γνώρισε την ήττα με κάτω τα χέρια στην Βέροια απέναντι στην τοπική ομάδα, πληρώνοντας το δεύτερο ημίχρονο όπου είχε πολύ κακή απόδοση και δεν έκανε ούτε τελική μπροστά από τα καρέ της «βασίλισσας». Από τα αποτελέσματα φαίνεται ότι φέτος η ομάδα έχει μεγάλη αστάθεια και είτε θα κερδίζει είτε θα χάνει με ευκολία. Η ήττα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, ίσως να βάζει «ταφόπλακα» στα όνειρα των «ερυθρολεύκων» για άνοδο στην Superleague 2, με την πρώτη… τριπλέτα των Βέροια, Πανσερραϊκού και Καβάλας να είναι στο +12. Ο Ολυμπιακός αν και άρχισε δυναμικά το πρωτάθλημα με τον Στέφανο Ξηροφώτο στο τιμόνι, μετρώντας τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες, δεν κατάφερε εν τέλει να διατηρηθεί σε τροχιά πρωτιάς. Έκανε όμως άμεσα κοιλιά και πλέον με τον Βασίλη Βούζα θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού για την 13 αγωνιστική θα ήταν ο Απόλλωνας Πόντου, πυροδότησε… μια μίνι βόμβα στον Βόρειο Όμιλο της Football League επικρατώντας με 0-1 της Καβάλας, αλλά το παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω της τροφικής δηλητηρίασης σε παίκτες των «ερυθρολέυκων». Ο συγκεκριμένος αγώνας θα οριστεί ξανά, αν καλώς εχόντων των πραγμάτων η ομάδα του Βασίλη Βούζα απαλλαχθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή. Ο Ολυμπιακός Βόλου πάντως διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρτιά ώστε να δικαιολογήσει τόσο την απουσία του όσο και την νοσηλεία των παικτών από ιατρικό προσωπικό του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου.

Η 14η αγωνιστική θα φέρει τους «ερυθρόλευκους» απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας την Κυριακή (30/05) στις 17.00. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο +2 από την ομάδα της Πέλλας και επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες για να ξεφύγει όσο περισσότερο μπορεί από την επικίνδυνη ζώνη. Το συγκρότημα του Γιώργου Τυριακίδη παρουσιάσε πολύ καλό πρόσωπο στον εντός έδρας αγώνα με την Βέροια, αποσπώντας της λευκή ισοπαλία και έρχεται με άλλη ψυχολογία στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Οι εναπομείναντες αγώνες είναι πλην του παιχνιδιού της Κυριακής με την ομάδας της Αριδαίας, με Πανσερραϊκό (εκτός), Θεσπρωτό (εντός), Καβάλα (εκτός) και το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στη Νεάπολη απέναντι στον Πιερικό. Μένει να δούμε το αν και πότε θα οριστεί το εξ αναβολής ματς με τον Απόλλωνα Πόντου

Όσον αφορά τα αγωνιστικά μένει να δούμε αρχικά σε τι κατάσταση θα παρουσιαστούν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά την περιπέτεια που με την τροφική δηλητηρίαση και αν κάποιος δεν έχει αναρρώσει πλήρως. Στα υπόλοιπα θέματα εκτός θα παραμείνει ο Γραικός, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού, ενώ Τσαγκαλίδης και Σκοπελίτης έκαναν αγώνα δρόμου για να επιστρέψουν στον αγώνα με Απόλλωνα Πόντου που δεν έγινε, άρα συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Αλμωπό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.