Το παλεύει για Κανίς η Νίκη, στο κόλπο και ομάδα της Σούπερ Λιγκ 1

Ο Κανίς με την μπάλα στον περσινό αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ-Πανσερραϊκός
Οι κυανόλευκοι θέλουν τον Μαροκινό επιθετικό

Η προσωπική σχέση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου με τον Χικάμ Κανίς, τον 26χρονο Μαροκινό επιθετικό, που ανήκει στον ΠΑΟΚ και φέτος έχει έξι συμμετοχές με ένα γκολ με τον ΠΑΟΚ Β’ στη Σούπερ Λιγκ 2, είναι ένα από τα όπλα της Νίκης στη διεκδίκηση του παίκτη.

Η Νίκη παλεύει να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή, που έκανε όνομα στην Ελλάδα με τη φανέλα του Πανσερραϊκού, αφού σε 62 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έβαλε 26 γκολ από το 2012 έως το 2023.

Ο τεχνικός της Νίκης είναι σε επικοινωνία και προσπαθεί να πείσει τον ποδοσφαιριστή, τον οποίον γνωρίζει από τη μικρή θητεία του στον Πανσερραϊκό ως προπονητής, να έρθει στη Νίκη.

Ωστόσο, εκείνος έχει ανοίξει και δίαυλο επικοινωνίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως τους έχει ενημερώσει ο ίδιος ο παίκτης, και περιμένει παράλληλα πού θα καταλήξουν οι επαφές του με την ηπειρωτική ομάδα, καθώς φαίνεται να θέτει σε προτεραιότητα να αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ 1.

Πάντως, στη Νίκη πιστεύουν ότι έχουν σημαντικές πιθανότητες να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό από τον ΠΑΟΚ, ενώ από τη βολιώτικη ΠΑΕ ξεκαθαρίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είναι κλεισμένος και θα απαντήσει στις αρχές της άλλης βδομάδας.

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.