Το πανόραμα της δεύτερης ημέρας στο Πανελλήνιο Νεανίδων μπάσκετ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το 40ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων συνεχίστηκε με τη δεύτερη ημέρα αγώνων, την Πέμπτη 16 Απριλίου, στους Αγίους Θεοδώρους και το Κλειστό Γυμναστήριο Κρομμυώνιο, με δύο ομάδες να παίρνουν ήδη την πρόκριση για την τετράδα.

Ο Πρωτέας Βούλας και ο Παναθλητικός είναι οι ομάδες, που παίρνουν το εισιτήριο από το Β’ όμιλο, ενώ ο Παναθηναϊκός έκανε με τη σειρά του το «2 στα 2» στον Α’ όμιλο, ακολουθούμενος από τον ΠΑΟΚ και τον Απόλλωνα Πάτρας, που βρίσκονται στο 1-1. Στον β’ όμιλο η Ανόρθωση γνώρισε την δεύτερη ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια, αυτή τη φορά από τον Παναθηλητικό με 75-61.
Δεκάλεπτα: 21-16, 38-31, 52-49, 75-61.
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Καμπούρης): Βίγκα 14 (4), Ασλανίδου 2, Σκούμα 2, Κυναμέα 6, Ντιοπ 13, Νικάκη 5 (1), Ντοκμετζή 14, Κουμαρά, Καβελίδη 8, Κακαρά 11.
ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Σουλτάνη): Μάρκου 2, Μητραλή 7 (1), Μπασδέκη 5 (1), Σαμαντά 8, Τσομπανοπούλου 13, Λωριδοπούλου 2, Τρούλη 10 (1), Φωνιαδάκη 14 (2).

Τα αποτελέσματα

Α’ όμιλος

Απόλλων Πατρών-ΟΦΗ 52-38

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 70-44

Η βαθμολογία: Παναθηναϊκός 4, ΠΑΟΚ 3, Απόλλων Πατρών 3, ΟΦΗ 2.

Β’ όμιλος

Πρωτέας Βούλας-Πάνθηρες Καβάλας 71-28

Παναθλητικός-Ανόρθωση Βόλου 75-61

Η βαθμολογία: Πρωτέας Βούλας 4, Παναθλητικός 4, Ανόρθωση 2, Πάνθηρες 2.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (17/4)

11.00 Ανόρθωση-Πάνθηρες Καβάλας (Β’ όμιλος)

13.30 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (Α’ όμιλος)

16.00 Απόλλων Πατρών-Παναθηναϊκός (Α’ όμιλος)

18.30 Παναθλητικός-Πρωτέας Βούλας (Β’ όμιλος)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.