Το παράπονο του Βασίλη Γκούμα…

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στη χθεσινή εκδήλωση του Ολυμπιακού Βόλου για τα 83 χρόνια ζωής του συλλόγου, περισσότερος μάλιστα και από τον αναμενόμενο λόγω κορωνοϊού, όπως έλεγαν μέλη της διοίκησης. Ωστόσο ήδη αποτυπώθηκε και το παράπονο μη πρόσκλησης στην εκδήλωση, από τον κορυφαίο παίκτη μπάσκετ που αναδείχθηκε μέσα από τους «ερυθρόλευκους», Βασίλη Γκούμα, που εδώ και αρκετά χρόνια κατοικοεδρεύει στην Αθήνα.

«Κύριοι του Ολυμπιακού έπρεπε να με καλέσετε έχω δελτίο από το 1960 στον Ολυμπιακό» σχολίασε στα social media και στο άρθρο του «Magnesiasports» για την εκδήλωση, το οποίο είχε κοινοποιήσει ο γενικός γραμματέας του συλλόγου, Δημήτρης Μουρτζίνος, ο οποίος μάλιστα έδωσε και την πρώτη απάντηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Βασίλη η προσφορά σου στον Σύλλογο μας γνωστή στο Πανελλήνιο. Απολογούμενοι σου αναφέρουμε ότι απλά οργανώσαμε μία σχετικά κλειστή εκδήλωση στα πλαίσια της προστασίας από τον COVID19 και δεν προλάβαμε να καλέσουμε και άλλες δόξες του Συλλόγου μας όπως είσαι και ΕΣΥ και κυρίως αυτούς που ήταν εκτός Βόλου… Ξαφνιαστήκαμε και εμείς από την ανταπόκριση και την προσέλευση των Ολυμπιακών. Επιφυλασσόμαστε για μία ειδική εκδήλωση τιμής για όλους τους αθλητές που τίμησαν την φανέλα του Συλλόγου μας σε όλα τα αθλήματα μας όπως είναι και ο Αυτοκράτορας του Ελληνικού Μπάσκετ (αφιέρωμα εφημερίδας ΜΑΓΝΗΣΙΑ). Σε κάθε περίπτωση το δίκαιο παράπονο σου είναι επιβεβαίωση της αγάπης σου προς τον Ολυμπιακό Βόλου και μας δίνει μεγάλη δύναμη να συνεχίσουμε σαν διοίκηση όταν γνωρίζουμε ότι αθλητές του βεληνεκούς σου στηρίζουν τον Σύλλογο μας»!

Παράλληλα σχολίασε και ο Αλέκος Μεταφτσής, επισημαίνοντας ότι ήδη υπάρχει στα σχέδια η διοργάνωση μίας εκδήλωσης για τα 85 χρόνια του συλλόγου, όπου σημειώνει ότι θα κληθεί και ο Βασίλης Γκούμας, αλλά και άλλοι παλαίμαχοι, όπως οι Μποτίνος και Μπουντούρης για να τιμηθούν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.