Το παρθενικό παιχνίδι της Ακαδημίας του Κενταύρου

Σε μια πραγματική γιορτή εξελίχτηκε η Κυριακή (4/2) για τον Κένταυρο Αγριάς Βόλου. Με αφορμή το παιχνίδι της αντρικής ομάδας με τον Α.Ο. Κοζάνης, οι νεαροί παίκτες της Ακαδημίας είχαν την ευκαιρία και  να αγωνιστούν για πρώτη φορά με το αντίστοιχο τμήμα της ομάδας της Μακεδονίας.
Οι προσπάθειες για την ανασύσταση της Ακαδημίας του συλλόγου ξεκίνησαν από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Από τον Σεπτέμβριο όμως οι ενέργειες εντάθηκαν και την περασμένη Κυριακή οι νεαροί παίκτες είχαν τη δυνατότητα να λάβουν το βάπτισμα του πυρός.
Σε παιχνίδι που προηγήθηκε των ανδρών οι παίκτες του Θοδωρή Παπαδόπουλου και του Γιάννη Αθανασαράκη απέδειξαν ότι έχουν πραγματοποιήσει πρόοδο, απέναντι σε ένα συγκρότημα με περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες και μεγαλύτερο διάστημα ενασχόλησης με το άθλημα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι νεαροί χειροσφαιριστές είχαν να αντιμετωπίσουν εκτός από το αξιόμαχο σύνολο της Κοζάνης και το άγχος της πρώτης αγωνιστικής δοκιμασίας. Στο δεύτερο μέρος όμως, η εικόνα βελτιώθηκε αισθητά.
Το αρχικό σοκ ξεπεράστηκε και άρχισαν να εμφανίζονται στο παρκέ τα πρώτα θετικά δείγματα. Η Κυριακή 4/2 είναι η μέρα θα μείνει χαραγμένη ανεξίτηλα στο μυαλό των μικρών παικτών και σημείο αναφοράς για την συνέχεια. Σε κάθε περίπτωση τα παιδιά χαρήκανε το παιχνίδι και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.
Στο τέλος της αναμέτρησης οι νεαροί παίκτες και των δύο ομάδων φωτογραφήθηκαν μαζί.
Ο Κένταυρος Αγριάς είχε στη σύνθεσή του τους ακόλουθους παίκτες: Βαλαμουτόπουλος Δημήτρης, Βαλκαμελής Δημήτρης, Γιαννέλος Κωνσταντής, Γιαννούκος Κυριάκος, Δεμιρίδης Νικήτας, Καλαντζής Λεωνίδας, Πούλιος Μιλτιάδης, Σουγγάρης Ιωάννης, Σουγγάρης Κωνσταντίνος, Τσαρδακάς Θοδωρής, Τσαρδακάς Σταύρος, Τσαφετοπούλου Κωνσταντίνα και Χατζής Δημοσθένης.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.