Το σκεπτικό Βοσνιάδη για την επιλογή αντιπάλων στα φιλικά της Νίκης

Ενόψει και του αγώνα με τον Ηρακλή Λάρισας

Όπως κάθε σοβαρός και λογικός προπονητής, έτσι και ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν θέλει και δεν τον ενδιαφέρει η ομάδα της Νίκης να βγει πρωταθλήτρια στα φιλικά παιχνίδια αλλά να δει πράγματα που αφορούν τη δουλειά που έχει γίνει έως τώρα και που πρόκειται να γίνει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς

Αρχικά επιλέχθηκε μία ομάδα που θεωρεί ότι θα παίξει Super League 2, όπως περιμένει τουλάχιστον ο Ηρακλής Λάρισας, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να σημειώνει στις δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου ότι: «Επειδή πέρυσι ταλαιπωρηθήκαμε πολύ, είπαμε τα πρώτα παιχνίδια να τα δώσουμε μπροστά στον κόσμο μας και να μην ταλαιπωρούμε κι άλλες ομάδες γιατί πλέον μετράνε τα πάντα στην κατηγορία μας. Δεν θα έρθει τώρα ομάδα από την Ξάνθη να παίξει εδώ, ούτε εμείς θα πάμε εκεί. Κοιτάξαμε για ομάδες από όμορους νομούς αρχικά, τι υπάρχει κοντά και στο δίωρο και να μην ταλαιπωρούνται ομάδες που χρειάζονται μετακινήσεις για ένα φιλικό».

Βέβαια, ακόμη και τώρα υπάρχουν εμπόδια στο να κανονιστούν φιλικά. «Στη διακοπή έχουμε ως στόχο να βρούμε μία ομάδα Α’ Εθνικής, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει το κύπελλο. Πότε θα παίξουμε; Είναι κι αυτό που μας προβληματίζει. Αν μπορέσει μέσα στον Οκτώβριο να έρθει ομάδα Super League θα το δούμε (σ.σ. εκκρεμεί ο ορισμό φιλικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’ στις 8 Οκτωβρίου)» αναφέρει ο προπονητής της Νίκης Βόλου. Όπως τόνισε πάντως τα φιλικά γίνονται με αυτήν τη λογική και προοδευτικά, χωρίς να θέλει κανείς να υποτιμήσει Ηρακλή και Απόλλωνα Λάρισας και μετά ακολουθούν Βέροια και ΑΕΛ, ομάδες που θα βρούμε μπροστά της η Νίκη Βόλου.

Όπως ανέφερε πάντως ο Αλέκος Βοσνιάδης, αρχικά θα μοιράζεται ο χρόνος στους παίκτες και μετά θ’ αυξάνεται η χρονική διάρκεια συμμετοχής βάσει πλάνων για τη νέα χρονιά. Θα προχωρούμε έτσι, 30, 60 λεπτά μέχρι να γεμίσουν οι θεωρούμενοι ως βασικοί ή ως πρώτες λύσεις με 90λεπτα.

«Λέω και πάλι, ότι μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι έχουμε γήπεδο για να παίξουμε φιλικά (σ.σ. Νεάπολη). Αυτό θα μας δώσει σίγουρα πλεονέκτημα» κατέληξε ο έμπειρος τεχνικός στη συνομιλία του και για το συγκεκριμένο θέμα με τους εκπροσώπους του Τύπου.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.