Το βαρύ πρόγραμμα και οι ανάγκη για βαθμούς για τον Ολυμπιακό Βόλου

Συνεχίζει με αγώνα στα Τρίκαλα την ερχόμενη Τετάρτη

O Γιάννης Νταόπουλος ήρθε, είδε και απήλθε, με τον Ολυμπιακό Βόλου από την άλλη πάρουσία του να γνωρίζει την ήττα από τον ΟΣΦΠ Β’, αλλά να μην προλαβαίνει να κάνει τίποτε άλλο πέρα από το ν’ αφοσιωθεί στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από μεθαύριο Τετάρτη με τον εξ αναβολής αγώνα της 14ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΑΟ Τρίκαλα εκτός έδρας.

Mε μόλις δύο νίκες σε 10 παιχνίδια, και ενώ το πρόγραμμα από τώρα έως και τα τέλη του τρέχοντα μήνα είναι πάρα πολύ βαρύ, ο Ολυμπιακός Βόλου όχι μόνο «καίγεται» για βαθμούς αλλά παίζει πλέον σε κάθε αγωνιστική τα ρέστα του, ελπίζοντας ότι στο τέλος θα καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Πέρα από το μεθαυριανό παιχνίδι, έχει ένα ακόμη εξ αναβολής, αυτό με τον ΠΑΟΚ Β’ από τη 13η αγωνιστική, όταν και τα κρούσματα κορωνοϊού είχαν κάνει μαζικά την εμφάνισή τους, ενώ και οι εμβόλιμες αγωνιστικές της κανονικής ροής του προγράμματος σίγουρα δεν κάνουν εύκολο το έργο του Βασίλη Βούζα και των παικτών του. Αρχής γενομένης από τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον ΟΣΦΠ Β’, ο Ολυμπιακός Βόλου μέσα στον τρέχοντα Φεβρουάριο έχει συνολικά επτά παιχνίδι στο πρόγραμμά του, και κάθε Τετάρτη έχει αγωνιστική υποχρέωση! Στις επόμενες 19 ημέρες δηλαδή έχει να δώσει έξι συνολικά παιχνίδια!

Από την άλλη απέναντι στον ΟΣΦΠ Β’ έδειξε κάποια καλά στοιχεία που δεν ήταν αρκετά όμως για να του χαρίσουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ βρίσκει τον ΑΟ Τρίκαλα σε περίεργο φεγγάρι, αφού τα διοικητικά προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα της Θεσσαλίας, έχουν φέρει την αποδυνάμωση του ρόστερ της. Πήρε όμως τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Αλμωπό, ενώ ακολούθησε ήττα με μόλις 0-1 από την ΑΕΛ, τη στιγμή που ο Τίμος Καβακάς φαίνεται ότι επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του.

Αναμένοντας αλλαγές

Με τους παίκτες όπως φαίνεται στο σύνολό τους να είναι πλέον στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, δεν αποκλείεται, αν συνεκτιμήσει κανείς τις δηλώσεις του Βασίλη Βούζα, να γίνουν αλλαγές στο βασικό σχήμα στο παιχνίδι με τον ΑΟΤ στα Τρίκαλα.

Ο Βασίλης Βούζας έκανε άλλωστε λόγο για αναγκαίο ηλεκτροσόκ και εύρεση ρυθμού, αλλά και ν’ αντιληφθούν ορισμένοι παίκτες ότι αγωνίζονται σε μία ιστορική ομάδα, ενώ με την επιστροφή και του Όσκαρ Σιαφά θα έχει και άλλες λύσεις στη διάθεσή του. Από την άλλη, Φίλιππος Σκοπελίτης εξέτισε την ποινή που είχε λόγο καρτών στο παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ Β’ και επιστρέφει για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα εκτός έδρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.