Τοποθετήθηκε κολλάρο στον Γκόγκο στο Νοσοκομείο Βόλου

Ο Τάσος Γκόγκος

Ο τερματοφύλακας του Αίαντα Σούρπης Τάσος Γκόγκος δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στον θώρακα στο ματς με τον Πύρασο στην προσπάθειά του να αποκρούσει σε διεκδίκηση της μπάλας με αντίπαλο, με συνέπεια να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Μάλιστα στη συγκεκριμένη φάση, αφού πεσμένος στο έδαφος καταφέρθηκε εναντίον του διαιτητή Γραββάνη για το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος του, με συνέπεια να αποβληθεί για εξύβριση, στη συνέχεια έμεινε στο έδαφος για 20 λεπτά, παθαίνοντας και κρίση πανικού.

Ωστόσο, πέρα απ’ αυτό, σοβαρό ήταν και το χτύπημα που δέχθηκε, με συνέπεια στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου μεταφέρθηκε, αφού του χορηγήθηκε αγωγή με παυσίπονα, στη συνέχεια του τοποθετήθηκε κολλάρο στον αυχένα, καθώς έχει κι εκεί κάκωση, και θα χρειαστεί να το φορέσει για το επόμενο διάστημα και πλέον για τρεις τουλάχιστον εβδομάδες θα είναι εκτός γηπέδων.

Πλέον, ο άτυχος τερματοφύλακας, έχοντας δίπλα του και τον προπονητή τερματοφυλάκων του Αίαντα, Τζώρτζη Τσάτσο, και τα μέλη της διοίκησης Δημοσθένη Τζαβέλα και Δημήτρη Καλόδημο υποβάλλεται σε επαναληπτικές εξετάσεις και αν δεν υπάρχει κάτι περισσότερο που να ανησυχεί τους γιατρούς, θα πάρει εξιτήριο.

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.