Τότε θα γίνει η κλήση σε απολογία του παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου

Περιμένει τη μήνυση και την ιατρική γνωμάτευση η ΕΠΣΘ

Η ΕΠΣΘ περιμένει να της αποσταλούν, κάτι που δεν έχει μέχρι τώρα, η μήνυση που κατέθεσε ο Βασίλης Μυγδαλάκης εις βάρος του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, που τον χτύπησε στο πρόσωπο και του έσπασε τη μύτη, αλλά και  η ιατρική γνωμάτευση από το Νοσοκομείο Βόλου, όπου πήγε μετά το συμβάν ο προπονητής της Σκιάθου.

Όταν συμβεί αυτό, τότε θα υπάρξει από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΘ κλήση του παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου σε απολογία, η οποία ίσως -για τους λόγους που προαναφέρθηκαν- καθυστερήσει κι άλλο να γίνει.

Η ΕΠΣΘ να σημειωθεί ότι έχει ήδη στα χέρια της την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα, Δημήτρη Καμπουρέλη, και πάνω στην οποία θα βασιστεί σ’ ένα μεγάλο βαθμό η εκδίκηση της υπόθεσης από την Πειθαρχική Επιτροπή, καθώς ο διαιτητής του ματς Ολυμπιακός Βόλου-Σκιάθος δεν έγραψε κάτι στο φύλλο αγώνος, αφού είχε ήδη φύγει για τ’ αποδυτήρια.

Αύριο Τετάρτη (10/1), που η αποστολή της Σκιάθου θα έρθει στον Βόλο για την αναμέτρηση με την Αγία Αννα, ο κ. Μυγδαλάκης θα καταθέσει στην Αστυνομική Διεύθυνση Βόλου την έκθεση του παρατηρητή, που αναφέρει ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό και πως ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου χτύπησε τον προπονητή της Σκιάθου.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.