«Τραπέζωσε» Τζήμα και Μπίλη η Λέσχη Φίλων Νίκης

Σε κλίμα σύμπνοιας και αποδοχής προς το πρόσωπο του κ. Τζήμα το βράδυ της Τετάρτης η Λέσχη Φίλων Νίκης παρέθεσε τραπέζι στον νέο διοικητικό ηγέτη της, τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. Στο ξεκίνημα της βραδιάς δόθηκε μία ανθοδέσμη και το βιβλίο με την ιστορία της Νίκης στον νέο πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου.

Όλα τα μέλη της Λέσχης Φίλων Νίκης τοποθετήθηκαν και διατύπωσαν τις απορίες τους για το πλάνο του κ. Τζήμα, ο οποίος απάντησε στα πάντα, κατανοώντας την όποια επιφυλακτικότητα υπάρχει ακόμη για το εγχείρημά του.

Στην επισήμανση μάλιστα ενός μέλους της Λέσχης ότι θα υπάρχει αντίδραση από τον κόσμο προς το πρόσωπό του, αν δεν υλοποιήσει την υπόσχεσή του για άνοδο, ο κ. Τζήμας επισήμανε ότι αυτό δε θα συμβεί, καθώς φέτος το πρωτάθλημα δε θα είναι σαν το περσινό, που τερμάτισε πρώτος με διαφορά 14 βαθμών από τη Νίκη ο Αιγινιακός και ότι οι αποστάσεις θα είναι μικρές μέχρι το τέλος της τάξης των τριών βαθμών. Επομένως, ακόμη κι αν χαθεί η άνοδος, αυτό θα γίνει στις λεπτομέρειες για ένα διαιτητικό λάθος ή μία ατυχία, όπως είπε ο κ. Τζήμας, και σε συνδυασμό με το νοικοκυριό που θα γίνει στην ομάδα, ο κόσμος θα εκτιμήσει την προσπάθεια και δεν πρόκειται να στραφεί εναντίον της διοίκησης.

Ακόμη ο κ. Τζήμας αποκάλυψε ότι εκτός της Legea, που θα είναι η εταιρεία που θα παρέχει αθλητικό υλικό στη Νίκη, στη φανέλα θα δοθεί η δυνατότητα να προβάλλεται και να αναδειχθεί σε ειδική τιμή η επιχείρηση ενός Βολιώτη, ενώ μίλησε και για τη δημιουργία μιας μπουτίκ, που θα εμπορεύεται προϊόντα της ομάδας.

Ακόμη εκτίμησε πως, αν όλα πάνε καλά και λόγω της διαφάνειας, τον Δεκέμβρη η ομάδα θα έχει πλεόνασμα στο ταμείο της 70 χιλιάδες ευρώ, ενώ επέμεινε στον στόχο της ανόδου και πως η Νίκη έχει τις δυνατότητες να τον πετύχει. Επίσης, υποσχέθηκε πως δε θα υπάρχουν αδικίες σε επίπεδο ακαδημιών, ενώ τόνισε πως το θέμα πάνω απ’ όλα είναι τι έργο θα αφήσει και πως το σημαντικό είναι να βάλει θεμέλια.

Για τα εισιτήρια διαρκείας αποκάλυψε ότι η τιμή τους θα είναι 100 ευρώ, αλλά εμφανίστηκε θετικός για οικονομικές διευκολύνσεις για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και για τα παιδιά.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που μέλος της Λέσχης είπε στον κ. Τζήμα ότι είναι ο μόνος διοικητικός ηγέτης τα τελευταία χρόνια που δε ζήτησε χρήματα από τον κόσμο κι ότι δε θέλει να κάνει τον πρόεδρο με τα λεφτά του κόσμου.

Από την πλευρά του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πολύ αγαπητός στον κόσμο Στράτος Μαντζανάς, που τόνισε: «Φεύγω ικανοποιημένος ακόμη περισσότερο και από το ενδεχόμενο ανόδου της ομάδας από το γεγονός ότι θα φτιαχτούν τα γήπεδα. Σήμερα ίσως να έχει γίνει μία από τις καλύτερες μεταγραφές και είναι η επαναδραστηριοποίηση αυτής της παρέας, της Λέσχης Φίλων Νίκης, που εμένα προσωπικά μου έλειψε και θα ήθελα πολύ να το ξαναζήσω και με διαφορετικά δεδομένα».

Τελευταίος μίλησε ο Άκης Σουγγάρης, που είναι μέλος και της διοικούσας επιτροπής, είπε: «Αφού βλέπουμε πως ο πρόεδρος αποβάλλει την εσωστρέφεια μ’ αυτά που κάνει, πρέπει να την αποβάλουμε όλοι μας, να σταματήσουμε τους διαχωρισμούς και να πάμε όλοι μαζί. Η ομάδα χρειάζεται ομόνοια. Δε βλέπουμε εσωστρέφεια από τον πρόεδρο και πάμε να στηρίξουμε την προσπάθειά του, όπως κάναμε σε όλες τις διοικήσεις. Για μας τους Νικιώτες οι παίκτες της Νίκης είναι οι καλύτεροι του πλανήτη κι ο προπονητής και ο πρόεδρος οι καλύτεροι του κόσμου. Γι’ αυτό να μη μεμψιμοιρούμε».

Να σημειωθεί τέλος ότι η κ. Φωτεινή Κοκκινάκη έκανε αναφορά σε περσινή μελέτη που είχε γίνει από αρχιτέκτονες και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για ένα νέο γήπεδο της Νίκης με εκμετάλλευση του χώρου που βρίσκεται στο πλάι της θύρας 3 και βλέπει προς το γήπεδο του ΟΣΕ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.