Χερίδης αντί Χρυσοχού στον πάγκο του Τοξότη Βόλου!

Αλλαγή μετά από χρόνια στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου

Νέα εποχή ξεκινά για τον Τοξότη Βόλου όπως αναφέρει και ο ίδιος ο σύλλογος, αφού ο Θανάσης Χρυσοχού δεν θα είναι πρώτος προπονητής την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, μιας και έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Χερίδης αναλαμβάνει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας!

Όπως αναφέρει η ανάρτηση του συλλόγου στα social media, o πολύπειρος προπονητής έπειτα από συζητήσεις με τη διοίκηση ήρθε σε συμφωνία και ξεκινά τον προγραμματισμό της ομάδας. Στο πλευρό του θα βρίσκεται ως άμεσος συνεργάτης ο Θανάσης Χρυσοχού, ο οποίος επί σειρά ετών προπονεί την ομάδα και χαρακτηρίζεται ως η ψυχή του συλλόγου!

Ο Γιώργος Χερίδης είναι κάτοχος Uefa Pro και έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, ξεκινώντας την προπονητική του καριέρα το 1988-1989 στον Ηλυσιακό ως προπονητής Παίδων 14-16 ετών. Από εκεί και πέρα έχει εργαστεί σε Παπάγου και Χαραυγιακό στην Α’ και Β’ Αθήνας, ως συνεργάτης του Άγγελου Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια στους Ηλυσιακό, Νέα Ιωνία, για ν’ ακολουθήσει η συνεργασία με τον Σάκη Τσιώλη σε Θρασύβουλο, Ολυμπιακό Βόλου και Αστέρα Τρίπολης. Ακολούθησε η ανάληψη καθηκόντων πρώτου προπονητή στον Ηλυσιακό στη Γ’ Εθνική, ενώ επέστρεψε στο πλευρό του Σάκη Τσιώλη στην Κέρκυρα, στην ΑΕ Λάρισας και στον ΠΟΤ Ηρακλής.

«Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του» αναφέρει η ανάρτηση του Τοξότη Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.