Τρεις μεταγραφές για τον Ατρόμητο Ν.Ι.

Την απόκτηση τριών παικτών ανακοίνωσε ο Ατρόμητος Νέας Ιωνίας. Αναλυτικά: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Γιώργου Κατσούδα, του επίσης 22χρονου Φοίβου Παντελίδη και του 18χρονου Κωνσταντίνου Μαλλιαρού.

Ο ταλαντούχος 22χρονος Κατσούδας, που αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Α.Ε. Διμηνίου, Ρήγα Φεραίο καθώς και Ελευθεριακό, απ’ όπου και τον αποκτήσαμε. Πρόκειται για προσθήκη που αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει τη φετινή σεζόν.

Ο 22χρονος Παντελίδης, που αγωνίζεται ως εξτρέμ τόσο στη δεξιά όσο και την αριστερή πλευρά, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Α.Ε. Διμηνίου, Αστέρα Ριζομύλου, Ηρακλή Βόλου καθώς και στην ομάδα της Σκιάθου, απ’ όπου και τον αποκτήσαμε.

Ο 18χρονος Μαλλιαρός, που αγωνίζεται ως δεξί μπακ, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Τοξότη καθώς και στην Ακρόπολη και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του έχει παραστάσεις από ομάδες ανώτερης κατηγορίας και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα μας.

Τους ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.