Τρένο ο Θησέας, fair play της χρονιάς στο Ρήγας-Ακρόπολη και 3Χ3 ο Πύρασος

Οι παίκτες του Πυράσου πανηγυρίζουν τα δύο γκολ (πηγή φωτό: pyrasos.gr)
Με τα τρία ματς ολοκληρώθηκε 4η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΘ

Με τέρματα 19-1 και το 4Χ4 ο Θησέας συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην Α’ ΕΠΣΘ, όντας μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου στην κορυφή.

Η ομάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου πήρε το διπλό στην Αγχίαλο με 0-5, ενώ αξιοποίησαν τις έδρες τους Πύρασος και Ρήγας Φεραίος απέναντι σε Σαρακηνό και Ακρόπολη, με τους Αγχιαλίτες να κάνουν το 3Χ3, ενώ χρωστούν το ματς με την Αγία Αννα, το οποίο θα δώσουν την επόμενη Τετάρτη.

Αναλυτικά τα απογευματινά ματς της Κυριακής, με τα οποία ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ:

Αγχίαλος-Θησέας 0-5

Ο Θησέας έχει εύκολο το γκολ και το απέδειξε και με την Αγχίαλο, από την οποία έλειπαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες (Σκούρας, Τσέλιος, Γεωργακόπουλος, Μωυσίδης).

Στο 27’ ο Καραμανλής με πλασέ μετά από σέντρα του Κουκουτή έκανε το 0-1, ενώ ο Μάνος Ιακωβίδης μετά από κόρνερ του Οικονόμου με κεφαλιά σημείωσε το 0-2 στο 45’.

Στο 49’ ο Λίτσος πέναλτι και ο Βλάχος το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-3, ενώ στο 52’ με φάουλ ο Οικονόμου έγραψε το 0-4. Το σκορ έκλεισε στο 73’ ο Παρίσης, που αξιοποίησε παράλληλη σέντρα του Ζέρβα.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Λειβαδίτης, Μασούρας Τσιαγιαννίδης, Παπακώστας, Ξηρομερίτης, Δράγνης (35’ λ. τρ. Μπαρδάνι), Γκογκινούδης (46’ λ. τρ. Αγιασλάρι), Αράμπογλου, Τσότζωρας, Σίμος, Κόκκαλης (60’ Λαϊνάς)

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας (60’ Αλπάκης), Δημητριάδης, Κοκυκουτής, Ιακωβίδης, Γούτσιος, Πρίφτι, Καραμανλής (53’ Παρίσης), Λίτσος (68’ Μέρο), Βλάχος, Οικονόμου (60’ Παπαδήμος), Σιώμος (53’ Ζέρβας)

Πύρασος-Σαρακηνός 2-0

Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πύρασος έκαμψε την αντίσταση του Σαρακηνού με 2-0. Συγκεκριμένα στο 80′ έγινε το 1-0 με καρφωτή κεφαλιά του Ηλία Ρακή ύστερα από κόρνερ του Γιάννη Αραπίτσα και στο 88′ το 2-0 με εύστοχο πέναλτι του Ροτζέριο, που κέρδισε ο Καραγιώργος.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Μιχόπουλος, Λάμπος, Μπόλης (75′ Γκαραβέλας), Ρακής, Τσιότρας, Κατσιγιάννης (64′ Παπαδόπουλος), Γ. Θεοδωρόπουλος, Αραπίτσας (85′ Φούκης), Ροτζέριο, Αλαμάνης (64′ Καραγιώργος).

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Καρακασίδης, Τσάνιος, Αγγελής, Ράπτης, Γιαμαλής (59′ Ακριβούσης), Γιαουπλάρι (79′ Καλλιακούδας), Τσιανάκας (70′ Κατής), Ζάχος (79′ Σπύρου), Αραμπατζής, Γκλαβίνης (46′ Δημόπουλος), Μυλωνάς.

Ρήγας Φεραίος-Ακρόπολη 4-1

Το fair play της χρονιάς έγινε στο ματς του Αγίου Γεωργίου. Συγκεκριμένα στο 26’ κι ενώ ο Φουρκιώτης από το 12′ είχε κάνει με κεφαλιά το 1-0, ο Αξιώτης ισοφάρισε κατά λάθος, αφού γύρισε την μπάλα στον Σπηλιόπουλο σε ένδειξη fair play, η οποία πήγε στα δίχτυα, καθώς ο τερματοφύλακας του Ρήγα Φεραίου ήταν μακριά από τα γκολπόστ.

Αμέσως μετά οι φιλοξενούμενοι άφησαν ανενόχλητο τον Σπαθή να φτάσει από το κέντρο στην περιοχή και να σκοράρει. Ετσι με το νέο fair play έγινε το 2-1.

Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι έβαλαν άλλα δύο τέρματα με τον Φουρκιώτη στο 37’ και τον Γάρο στο 67’.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Σπηλιόπουλος, Π. Αποστολίδης (70′ Τσιακίρης), Κολυμήτρας, Σπαθής, Χότζα (60′ Βαϊόπουλος), Χριστοφορίδης (60′ Γκάγκας), Γοδενόπουλος, Αλεξίου, Χαλιμούρδας (60′ Πατσής), Φουρκιώτης (70′ Χασάπης), Γάρος.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Βίτσος, Κριτσίνης (46’ Γκάγκας), Βασιλείου (46’ Πασσιάς), Σιδέρης, Τσούτσας, Κολυμήτρας (80’ Γλάρος), Παπούλιας, Τζινιέρης (46’ Τσουκάλης), Αξιώτης (80’ Χρυσαφόπουλος), Παγώνης, Πούλιος

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.