Τρίποντο χωρίς αγώνα για την Αργώ

Αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα ο Ηρακλής Γέφυρας

Ξεκούραστο τρίποντο θα πάρει η Αργώ αυτή την αγωνιστική, μιας και ο προγραμματισμένος αντίπαλος, ο Ηρακλής Γέφυρας Θεσσαλονίκης, έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, μιας και –σύμφωνα με πληροφορίες, δεν άντεξε το βαρύ εξοδολόγιο που έχει η κατηγορία. Πλέον, αρκετές παίκτριες του Ηρακλή Γέφυρας έχουν ενισχύσει αρκετές ομάδες της Α1, όπως η Σαντορίνη, ο Αίαντας Ευόσμου, ενώ και η ΕΑΛ απέκτησε την πασαδόρο της ομάδας. Από τη νέα χρονιά θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, σε περίπτωση που το επιλέξει.
Η Αργώ έχει κανονίσει φιλικό με αντίπαλο την Καρδίτσα για το ερχόμενο Σάββατο, αλλά πιθανότατα θα αναβληθεί, λόγω της κακοκαιρίας. Έτσι, η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τα κορίτσια του Βαγγέλη Σταθόπουλου, είναι προγραμματισμένη για το μεθεπόμενο Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα, όπου αναμένεται να υποδεχθεί τον Ασκληπιό Τρικάλων, κόντρα στον οποίο τον πρώτο γύρο, είχε κάνει την πρώτη της νίκη και μάλιστα με 0-3 σετ.

«Ψάχνεται» για ενίσχυση
Μία παίκτρια που αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού, κοιτάζει αυτό το διάστημα η Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της Αργούς, προκειμένου να συνεχιστεί η ενίσχυση της ομάδας, με τις επόμενες ημέρες να είναι κρίσιμες σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης Βέβαια, η Αργώ αναμένεται να παρουσιαστεί ενισχυμένη, μιας και η απόκτηση της Έλενας Παπακωνσταντίνου από τη Λαμία, αναμένεται να τη βοηθήσει σημαντικά. Στα πρώτα φιλικά που έδωσε η ομάδα, η έμπειρη διαγώνια έδειξε ότι ταιριάζει στην φιλοσοφία και την νοοτροπία της ομάδας, μιας και στη θέση αυτή υπήρχε εμφανές κενό, το οποίο καλύφθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.