Τρίτη 16 Μαΐου η εκδίκαση της προσφυγής της Νίκης Βόλου

Κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης αλλά και της ΑΕΛ

Την Τρίτη 16 Μαΐου συνεδριάζει τελικά η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, και όχι το απόγευμα της Τετάρτης 10 του μηνός, όπου θα συζητηθεί η έφεση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου για την ποινή που της έχει επιβληθεί για τον αγώνα με την ΑΕ Λάρισας.

Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ αποφάσισε ότι η Νίκη χάνει το παιχνίδι με την ΑΕΛ με (3-0) άνευ αγώνος, ενώ τιμωρήθηκε και με χρηματικό πρόστιμο ύψους 30.250 ευρώ, με δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και με αφαίρεση ενός βαθμού. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Νίκη Βόλου άσκησε έφεση, τόσο κατά της απόφασης όσο και κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ, θεωρώντας ότι και οι Λαρισαίοι θα έπρεπε να έχουν εγκληθεί για τη στάση τους στο παιχνίδι, και για τα όσα θεωρούν ότι έπραξαν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο αθλητικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΑΕΛ για τα όσα έγιναν στο ματς με τη Νίκη μετά την υπερασπιστική γραμμή της ομάδας του Βόλου.

Σ’ αυτό το κλίμα η Νίκη Βόλου συνεχίζει τις προπονήσεις, με φόντο τον αγώνα της 26ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Θεσπρωτό εκτός έδρας, έχοντας τώρα το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας μπροστά της, το οποίο κερδίζει στα χαρτιά.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.