Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου από τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές

Μέρος σε τουρνουά στη Θεσσαλονίκη είχαν σκοπό να πάρουν οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές του Νομού Μαγνησίας, ωστόσο τα χτυπήματα από τη θεομηνία στον Βόλο και στην ευρύτερη περιοχή δεν τους επέτρεψαν κάτι τέτοιο. Όμως από την άλλη δεν τους ξέχασαν και οι «αντίπαλοί τους», που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό τους.

Έτσι, στο τουρνουά της Θεσσαλονίκης, στο οποίο συμμετείχε ο οικείος σύνδεσμος καθώς και αυτοί της Κομοτηνής, της Ξάνθης, της Βέροιας και της Καβάλας, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Από τη στιγμή που έγινε η καταστροφή στον Βόλο, οι διοργανωτές μίλησαν με τους Βετεράνους του Βόλου, και τα είδη αυτά έφτασαν το βράδυ της Τρίτης 03/10 στη Μαγνησία.

Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης το μεσημέρι της Τετάρτης 04/10 παραδόθηκαν λοιπόν από τον Σύλλογο Βετεράνων Μαγνησίας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου. Όπως μάλιστα επισημαίνει και ο πρόεδρος του συλλόγου, Βασίλης Καραΐσκος, τα είδη αυτά θα προσφερθούν μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου σε οικογένειες που επλήγησαν από τη θεομηνία. «Ευχαριστούμε τους Βετεράνους της Θεσσαλονίκης, της Κομοτηνής, της Ξάνθης της Βέροιας και της Καβάλας για τη μεγάλη βοήθεια που μας έδωσαν. Η ουσία του Βετερανισμού είναι η βοήθεια προς την κοινωνία και αυτό θα κάνουμε πάντα με όσες δυνάμεις έχουμε», σημειώνει ο Βασίλης Καραΐσκος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.