Τσεμπερίδης: “Καλύτερα σε ομάδα Γ’ Εθνικής που πρωταγωνιστεί με κόσμο και ιστορία”

Πως θεώρησε καλύτερο να πάει σε μία ομάδα της Γ’ Εθνικής, που θέλει να πρωταγωνιστήσει και διαθέτει κόσμο και ιστορία από το να κλείσει σε μία ομάδα Β’ Εθνικής, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στο Magnesiasports o Αλέξης Τσεμπερίδης, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης Βόλου. Αναλυτικά, ο 32χρονος παίκτης μίλησε:

Για το ποιοι ήταν οι λόγοι που τον έφεραν στη Νίκη:

«Μίλησα και με τον κ. Ιμεράι και με τον κ. Βενέτη και συμφώνησα. Η ομάδα έχει ένα σαφές πλάνο φέτος. Τα πράγματα είναι πολύ οργανωμένα, αλλά και φαίνεται με τις μεταγραφές ότι πάει να κάνει κάτι καλύτερο. Νομίζω ότι είναι καλύτερο να επιλέξεις μία ομάδα που πάει να πρωταγωνιστήσει στη Γ’ Εθνική και που έχει ιστορία και κόσμο, όπως η Νίκη, από το να πας σε μία ομάδα Β’ Εθνικής και δε μιλάω φυσικά για τον Απόλλωνα Πόντου, που είναι εξίσου μία μεγάλη ομάδα, αλλά για άλλες. Πέρσι μιλούσα με κοινούς γνωστούς, που ήξεραν τα πράγματα στη Νίκη. Θεωρώ ότι φέτος είναι πιο πλούσιο το ρόστερ και οργανωτικά είναι ακόμη καλύτερη, αν και πέρσι έχω μάθει ότι ήταν καλά τα πράγματα. Για το αγωνιστικό κομμάτι θα το δούμε μέσα στη χρονιά. Μου το έκαναν σαφές οι άνθρωποι της ομάδας ότι ο μοναδικός στόχος είναι να βγει στη Β’ Εθνική».

Για την πίεση του πρωταθλητισμού, που τη γνωρίζει, αφού έχει επιτύχει ανόδους με τον Απόλλωνα, την ΑΕΛ και το Κορωπί:

«Αν έχουμε εμείς πίεση, τότε στο Μουντιάλ που βλέπουμε, καταλαβαίνουμε τι πίεση έχουν αυτοί οι παίκτες, που είναι από πίσω τους κράτη ολόκληρα. Μίλησα με τον προπονητή της Νίκης και μου είπε ότι εμείς κάθε Κυριακή μπαίνουμε, για να κερδίσουμε, και δε σκεφτόμαστε αν θα βγούμε πρώτοι. Αν κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, όπως πολύ σωστά, μου είπε, θα βγούμε πρώτοι. Άρα αυτό κοιτάμε και τίποτε άλλο».

Για τις θετικές συστάσεις του Αλέκου Βοσνιάδη για την αξία του:

«Δεν το ξέρω αν έγινε αυτό, αλλά εγώ έχω καλές σχέσεις με τον κ. Βοσνιάδη, καθώς έχω συνεργαστεί μαζί του. Αν ισχύει, τον ευχαριστώ πολύ».

Για τη μεγάλη αγωνιστική κόντρα με τον Ολυμπιακό Βόλου, που θα έχει φέτος η Νίκη:

«Αυτό είναι χαρά για τον κόσμο του Βόλου. Είναι πολύ σημαντικό και ωραίο να υπάρχουν σε μία πόλη δύο τόσο μεγάλες ομάδες. Πιστεύω ότι, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει δυνατή τη Νίκη, και η Νίκη θέλει δυνατό τον Ολυμπιακό. Ποιο το νόημα να πάρει κάποιος περπατώντας το πρωτάθλημα; Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή. Αν εγώ βγω φέτος πρώτος με τη Νίκη Βόλου, θα χαίρομαι διπλά, γιατί κέρδισα τον Ολυμπιακό Βόλου. Εγώ δεν την ξέρω την κόντρα πολύ καλά, δεν την έχω ζήσει, αλλά, όπως μου έχουν πει και παλιοί παίκτες των δύο ομάδων, που τους έχω φίλους, υπάρχει μία αρκετά μεγάλη κόντρα».

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος της Νίκης από τον ίδιο:

«Καλύτερα να μη λέμε μεγάλα λόγια για τα αγωνιστικά θέματα. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι αυτό που έχω θα το δίνω σε κάθε παιχνίδι 100%. Από κει και πέρα να είμαστε πάνω απ’ όλα υγιείς και να κάνουμε ένα καλό και σοβαρό πρωτάθλημα».

Χρ. Θαν.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.