Τσεκούρας: “Η Άλλη Μεριά χάθηκε γιατί κάποιοι διέλυσαν τον Εθνικό/Ολυμπιακό”

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στη Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού Βόλου το μέλος Αλέκος Μεταφτσής ρώτησε για ποιο λόγο χάθηκε για τον σύλλογο το αθλητικό κέντρο της Άλλης Μεριάς. Την απάντηση έδωσε ο Νίκος Τσεκούρας: “Ο Ολυμπιακός απέκτησε την Άλλη Μεριά επί προεδρίας Γιάννη Στάμου, όταν στη διοίκηση ήταν ακόμη ο Αντώνης Κλήμης και ο Θανάσης Παπαγιάννης.

Ο χώρος δόθηκε στην Κοινότητα Πορταριάς επειδή δεν την ήθελε ο τότε δήμαρχος Βόλου Πιτσιώρης. Όμως με τη συνένωση των δήμων και των κοινοτήτων κατέληξε στον Δήμο Βόλου. Ο Ολυμπιακός είχε τα γήπεδα αυτά ισόβια. Όμως κάποιοι άνθρωποι έκαναν Γενική Συνέλευση και αφού μας έκλεισαν απέξω επειδή αντιδρούσαμε, αποφάσισαν να διαλύσουν τον Εθνικό/Ολυμπιακό.

Όταν εγώ πήγα στον τότε Δήμαρχο Βόλου Σκοτινιώτη και του έδειξα το συμφωνητικό, επενέβη η δικηγόρος του Δήμου και μου είπε πως αυτό αφορά το ΑΦΜ του Εθνικού/Ολυμπιακού. Ο τωρινός Ολυμπιακός είναι η μετάλλαξη της Κασσάνδρας. Τότε μου είπε ο κ. Σκοτινιώτης να το πάρουμε για 12 χρόνιας, πιστεύοντας ότι κανείς δεν θα μας διώξει. Να είμαστε δίκαιοι, το ΑΦΜ είναι άλλο και όχι αυτό με το οποίο είχαμε ισόβια το γήπεδο. Τα 12 χρόνια πέρασαν και ο Γιάννης Παπαδόπουλος που είχε το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν ανέλαβε να συντηρήσει το αθλητικό κέντρο της Άλλης Μεριάς. Μας είπε ότι δεν το χρειάζεται. Έτσι, δεν κάναμε αίτηση με την τωρινή Δημοτική Αρχή να έχει προαποφασίσει πάντως να το δώσει στον ΝΠΣ. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι μόνοι μας χάσαμε την Άλλη Μεριά”.

Γ.Π.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.