Τσιτσιπάς: «Συμμετάσχετε μαζί μου στη συγκέντρωση χρημάτων για τους πληγέντες»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναλαμβάνει πρωτοβουλία, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τους πληγέντες από τις πυργκαγιές και τις πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, θέλοντας να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο, δεν μένει αμέτοχος στις δραματικές στιγμές που περνούν αρκετοί συμπολίτες μας που δοκιμάστηκαν στις πυρκαγιές και αργότερα στις πλημμύρες. Με ανάρτησή του στα social media ζητεί από τους ακόλουθούς του -και όχι μόνο- να συμμετάσχουν μαζί του στη συγκέντρωση χρημάτων για όλους όσοι έχουν πληγεί.

«Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις τι έχει περάσει η χώρα μας τελευταία. Δείξαμε το αληθινό ελληνικό πνεύμα με το να μείνουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους γείτονές μας, τους συμπολίτες μας, όλους όσοι έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες. Σας ζητώ να συμμετάσχετε μαζί μου στη συγκέντρωση χρημάτων, για να είναι όλοι ασφαλείς και να τους βοηθήσουμε να επιστρέψουν στα αγαπημένα τους σπίτια το συντομότερο δυνατό».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.