Τυχερός ο Παναγιώτης Τσώλης

Το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου έκοψε την πίτα για το 2017

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Τετάρτη 18 Ιανουάριου, το αντρικό τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», στο εστιατόριο – ταβέρνα «Ο Μπακαλόγατος» στο Διμήνι.
Στο δείπνο, παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Στέργιος Φάτσης, η υπεύθυνη διαχείρισης – συγκέντρωσης οικονομικών καταστάσεων Αλεξάνδρα Βασταρδή, μέλη της Δ.Ε. του μπάσκετ και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Μπάμπης Τουτουτζόγλου, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Ζιάμας, ο έφορος Δημήτρης Τσιόλκας, το μέλος κι υπεύθυνος υποδομών στις ακαδημίες Χρήστος Αθανασιάδης, καθώς κι οι προπονητές, ο προπονητής της αντρικής ομάδας Λάμπρος Πρέκας, ο προπονητής των ακαδημιών Αντρέας Τσιριγωτάκης κι οι προπονητές των Νέων Αθλητών Στέφανος Τύμπας κι ο Κώστας Μανωλόπουλος.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Στέργιος Φάτσης, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλη την ομάδα, το τεχνικό team και στη Δ.Ε.. Ευχήθηκε πάντα επιτυχίες, που είναι δεδομένες, με στόχο την άνοδο, ενώ εξήρε κι ευχαρίστησε τη Δ.Ε. για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος, όχι μόνο οργανωτικά αλλά και οικονομικά. Από την πλευρά της η υπεύθυνη διαχείρισης – συγκέντρωσης οικονομικών καταστάσεων Αλεξάνδρα Βασταρδή, ευχαρίστησε τον έφορο του τμήματος κ. Τσιόλκα για την άψογη όπως είπε συνεργασία, οργάνωση και μεθοδικότητα κι ευχήθηκε με τη σειρά της υγεία και πάντα νίκες στην ομάδα.
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Μπάμπης Τουτουτζόγλου απευθυνόμενος προς τους αθλητές, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία κι επιτυχίες κι επεσήμανε ότι η Δ.Ε. θα βρίσκεται πάντα κοντά τους, σε ότι χρειαστούν, καθώς το αξίζουν, όπως αξίζουν και την άνοδο.
Ο Παναγιώτης Τσώλης ήταν ο τυχερός που κέρδισε για τέταρτη φορά με τα χρώματα της Νίκης Βόλου, το φλουρί στην βασιλόπιτα. Το δώρο που έλαβε ήταν μία δωροεπιταγή για τα Cougar Sport.
Η Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου ευχαριστεί το εστιατόριο – ταβέρνα «Ο Μπακαλόγατος» στο Διμήνι για την φιλοξενία και την εξυπηρέτηση, καθώς και το αρτοποιείο του Θωμά Παλαιοκαρίτη στην Αγριά για την βασιλόπιτα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.