Τζήμας: “Πρόεδρος εγώ στον Πιερικό με τη στήριξη Κουκοδήμου”

Μπορεί να μην… εκδηλώθηκε επίσημα στη γενική συνέλευση του Πιερικού την Τετάρτη (14/11), αλλά μια άλλη κίνηση, από διαφορετική κατεύθυνση, έρχεται στο προσκήνιο για το διοικητικό παρόν και μέλλον του Πιερικού, με αρκετές φιλοδοξίες και… γερό υπόβαθρο. Μπροστάρης αναμένεται να μπει ο Σάκης Τζήμας, που για μία σεζόν ήταν πρόεδρος στη Νίκη Βόλου και αποχώρησε το καλοκαίρι του 2017, σύμφωνα με το δημοσίευμα του arenafm.

Ο Κατερινιώτης επιχειρηματίας, που παλιότερα ήταν αντιπρόεδρος στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, φέρεται να έχει τη στήριξη τόσο του Κώστα Κουκοδήμου (άλλοτε ολυμπιονίκης, Υφυπουργός, βουλευτής, νυν υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης), όσο και του Γιάννη Συμεωνίδη, άλλοτε παράγοντα του Διαγόρα Σεβαστής και του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (είναι κοντά στην ΕΠΣ Πιερίας, στηρίζοντας πολλές ομάδες του νομού, ενώ ενδιαφέρθηκε και παλιά για τους “μελανόλευκους”.

Στην παραγοντική ομάδα τους φέρονται να μετέχουν οι γηγενείς επιχειρηματίες, Νίκος Σταλίκας, Τίμος Παπαδόπουλος, Γιώργος Ναρίνογλου (και παλιά στη διοίκηση του Πιερικού), Δημήτρης Δένης (γιατρός), Στέφανος Μπιτόπουλος (φαρμακοποιός, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης) και Μάκης Θεοχάρης (είχε πόστο στον Διαγόρα Σεβαστής). Βεβαίως, αυτή η κίνηση διαρκώς… ζυμώνεται, με τον “πυρήνα” να είναι συγκεκριμένος και να έχει την Τετάρτη συνάντηση, δείχνοντας έτοιμη να βγει μπροστά στις εκλογές της επόμενης Δευτέρας. “Μιλήσαμε και με τον Κώστα Κουκοδήμο, είναι όλα “ΟΚ”. Πρόεδρος θα μπω εγώ, αν αναλάβουμε τον Πιερικό από Δευτέρα”, ανέφερε στον “arenafm.gr” ο Σάκης Τζήμας, που φέρεται να είναι και σε προχωρημένες επαφές με προπονητή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.