Τζιώρας: «Γύρισα σπίτι μου, ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»

Ο Χρήστος Τζιώρας αδιαμφισβήτητα έχει συνδέσει το όνομά του με τη Νίκη Βόλου και φέτος επιστρέφει στον σύλλογο που αγάπησε και αγαπήθηκε, για τρίτη φόρα Ο 33χρονος φορ, εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να ξαναπεί το ναι στην ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, την πρόβλεψή του για την έκβαση της σεζόν και το…«κυανόλευκο» μήνυμα αγάπης και στήριξης προς τον κόσμο. Παρακολουθήστε αναλυτικά την συνέντευξη που παραχώρησε στο «Magnesiasports» ο Χρήστος Τζιώρας:

Ντύνεσαι για τρίτη φορά στα χρώματα της Νίκης Βόλου. Πως αισθάνεσαι γι αυτό;

«Νιώθω υπέροχα. Κάθε φορά που γυρίζεις στην ομάδα που σε ανέδειξε, αγάπησες και αγαπήθηκες τόσο πολύ φυσικά και νιώθεις υπέροχα. Είμαι χαρούμενος είναι σα να γύρισα στο σπίτι μου. Εύχομαι αυτή μου η επιστροφή να συνδυαστεί με ότι καλύτερο για την ομάδα».

Πέρυσι σε είδαμε και προς το τέλος του πρωταθλήματος να δίνεις το παρών στις κερκίδες της Νεάπολης. Τι σε ώθησε να επιστρέψεις στη Νίκη;

«Ζω στο Βόλο και μιας και το πρωτάθλημά μας με τον Λεβαδειακό είχε τελειώσει, ήταν απόλυτα λογικό να πας να δεις από κοντά την αγαπημένη σου ομάδα. Από εκεί και πέρα, αυτό που με έκανε να γυρίσω είναι ότι η ομάδα έχει βρει το στόχο της, έχει βγει Superleague 2, μια πιο αναβαθμισμένη κατηγορία δηλαδή. Και φυσικά επειδή είναι και η ομάδα της καρδιάς μου».

Η Νίκη έχει αξιόλογο ρόστερ. Ποιος είναι ο στόχος για φέτος;

«Ο στόχος είναι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να είναι στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Από εκεί και πέρα αν καταφέρει και την άνοδο δεν θα πει κανείς όχι».

Σου ανοίγει την όρεξη να παίζεις ντέρμπι; Από την στιγμή που υπάρχει πιθανότητα οι θεσσαλικές ομάδες να είναι στον ίδιο όμιλο.

«Φυσικά και μου ανοίγει την όρεξη, αρκεί να μην πάμε στον νότιο όμιλο. Αν παίζουμε όμως όλοι μαζί, υπάρχει πιο πολύς ανταγωνισμός να κερδίσεις τον άλλον. Είναι και το πολυσυζητημένο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου που εμένα νομίζω σε σχέση με τους υπόλοιπους με… ιντριγκάρει παραπάνω, καθώς έχουμε μια σχέση διαφορετική. Πάντα με αγάπη και με ανταγωνιστικότητα».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για τη νέα χρονιά;

«Θέλω να βάλω όσο πιο πολλά γκολ γίνεται και να βοηθάω την ομάδα να παίρνει πιο εύκολα τις νίκες, το οποίο θα κάνει χαρούμενο τον κόσμο, τους ιθύνοντες, τους συμπαίκτες και τη διοίκηση για να είμαστε αγαπημένοι και να βγει σωστά όλη η χρονιά»

Πόσο σημαντική είναι η επιστροφή του κόσμου της Νίκης στα γήπεδα από την επόμενη χρονιά;

«Είναι ένα χαρούμενο γεγονός και για τους φιλάθλους που περιμένουν να δούνε την αγαπημένη τους ομάδα. Μια Κυριακή που είναι σαν παράδοση εδώ στο Βόλο, να πιούνε αρχικά το τσιπουράκι τους και μετά να πάνε να δούνε την αγαπημένη τους ομάδα και να πανηγυρίσουνε. Πόσο μάλλον και για τους ποδοσφαιριστές που θέλουν τον κόσμο να τους στηρίζει την προσπάθειά τους. Όλα τα χρόνια έχουμε μάθει με τον κόσμο και πόσο μάλλον η Νίκη Βόλου που έχει μεγάλη προσέλευση, ανυπομονώ να παίξω μπροστά στο κοινό της ομάδας».

Έχοντας ζήσει την ομάδα καλύτερα από τον καθένα, ποιο είναι το δικό σου μήνυμα προς τον λαό της Νίκης Βόλου;

«Νομίζω ότι γίνεται καλή δουλειά. Καλοί παίκτες, καλός προπονητής, η διοίκηση είναι σοβαρότατη και άξια των απαιτήσεων μιας μεγάλης ομάδας όπως είναι η Νίκη Βόλου. Θα δώσουμε το 100% για να καταφέρουμε τον στόχο μας και να πάρουμε νίκες, που θα φέρουν χαρά στον κόσμο μας που τόσο μας αγαπάει. Πέρασε μια δύσκολη χρονιά πέρυσι για τη Νίκη, ελπίζω φέτος να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτής της μεγάλης ομάδας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.